2777
2789

کسی رومی شناسم کاملا یه خانم عادی نه اهل حجاب انچنانی نه اهل مسجدونمازوروزه ولی این فقط دروغ نمیگه اصلا هیچ رابطه وبرخوردی بانامحرم نداره سرش رویعنی بالا نمیکنه به نامحرم نگاه کنه عجیب دعا ونفرینش براورده میشه کارای خیلی سنگین وتنهایی انجام میده به فرض به من گفت تا سال دیگه شما فلان خونه رومیخرین به نظرم خیلی مسخره وخنده داراومد اما سریکسال خریدیم کسی اذیتش کنه ودلش بشکنه غیرممکن هست ضربه نخوره درحدی که یه باریه مغازه میخواستن احاره کنن صاحب مغازه باهاشون کنارنیمد البته مغازه سال قبل دسشون بود هزینه کرده بودن واون اقا زیر قول قرارش زده بود

این خانم دلش شکست گریه اون اقا رفته بودبره خونش البته شهردیگه بود دو بار توراه تصادف جزیی کرده بودکه زنگ زده بود به شوهراین خانم که فردا میام قولنامه بهتون میدم به خانمت بگو نفرینم نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من چون دلش پاکه و چون دروغ نمیگه این اتفاقات رخ میده البته خب گاهی هم ممکنه دل ادم پاک باشه ولی ادم امتحان بشه به وسیله مشکلات 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه بارشوهرش ماشین داده بودکسی بعداین خانم حالش بدبود شوهرش دکترنمیبردش میگفت فلانی ازمسافرت بیادماشین بگیرم بریم من رفتم ببرمش دکتر خداشاهده به شوهرش گفت انشالله تا ده دقیقه دیگه بهت زنگ میزنه بکه تصادف کردم ب مرگ پسرام زنگ زداون اقا گفت تصادف کردم بیا که اول شوهرش پاشداینو زد بعدرفت دنبال ماشین

ممکنه هم تو زندگی اش کارهای خوبی کرده در گذشته و الان داره پاداش اون کارهایش میبینه شده حتی مثلا یک دونه ریخته برای پرنده ای یا از این دست کارها 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بهش بگید یه بلایی سر پدر خیانت کار و معشوقه اش بیاره که اینقدر دل مادرمو تو میانسالی اش خون کردن 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
بهش بگید یه بلایی سر پدر خیانت کار و معشوقه اش بیاره که اینقدر دل مادرمو تو میانسالی اش خون کردن&nbs ...

مثل پدر من😔

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

شوهرش وقتی عروسی کردن نون خوردن نداشت خداشاهده تعریف کرد من گریم گرفت الان شوهرش پنجاه تا کارگر داره و سوادشوهرش پنجم ابتدایی هست بعد نامردی کرده بود چندسال پیش بایه خانم رابطه برقرار کرده بود به خاک سیاه نشست خیلی به خانمه امروز قسم دادم دوستمه ازبچگی باهمیم گفت اخه توچی داری که ایقد خدا هواتو داره