2777
2789
عنوان

گلبوته خانم... تمرینی برای دوست داشتن خود!

| مشاهده متن کامل بحث + 140227 بازدید | 7938 پست
یکم مدیریت لازمه مدیریت رو کنترل احساسات منفی تا کم کم عادت کنیم به کنترل کردن این احساسات.من الان ش ...

منم گفتم خرید دارم یکم نق زد که تو بدخریدی فلانی دعوانکردیما منم بهم برخورد ولی خندیدم جوابش اونم گفت باشه میبرمت ولی هرجا من گفتم منم گفتم باشه

هیچی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر جان راه حل بده واسه اینکه دیگران حدصحبت کردن حد و اینکه هرچی از دهنشون در میاد موقع اعصبانیت نگن چطوری حد بزاریم واسشون

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
تاپیک قبلی قفل شد چرا😓 من امروز کلی لباس های قدیمی رو انداختم دور و یه سرویس چینی خوشگل آوردم تو د ...

بازش میکنم

بزار دوستان با اینجا آشنا شن 

فعالیتمون رو اونجا هم ادامه میدیم

میخوام قدم قدم بریم جلو

یه دو سه هفته ای اینجا باهم کار میکنیم تا صبر و گذشت و دوست داشتن خودمون رو یاد بگیریم

بعدش قدم بعدی میری سراغ نوع برخورد با شوهر 

قدم بعدی برخورد با بچه

قدم بعدی نوع برخورد با خانواده همسر

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
استاتر جان راه حل بده واسه اینکه دیگران حدصحبت کردن حد و اینکه هرچی از دهنشون در میاد موقع اعصبانیت ...

دیدین وقتی یه آدم محترم و باکلاسی که به خودش میرسه و درست و محترمانه با بقیه رفتار میکنه رو میبینیم خودبه خود خودمونم باهاش درست رفتار میکنیم تو استفاده از کلمات بیشتر دقت میکنیم.خوب عزیزم اینجا هم گلبوته جون دارن همینو یادمون میدن همینکه به خودمون احترام بذاریم بقیه با احتیاط تر باهامون برخورد میکنن.یه عده هم هستن که فرهنگشون پایینه با این افراد زیاد سر حرف رو باز نکنید سعی کنید ازشون دوری کنید

خدایا فقط صبر  
باهمسرتون صحبت کنید و بگید که غیرازمواقع ضروری گوشی دست نگیرید .خیلی اثرداره.ماکه جزموارد ضروری دستم ...

تا خودت شروع نکنی شوهرت انجان نمیده

من اول واسع خودم کم کردم 

بعد کم کم هی به شوهرم گوشزد کردم 

الانم که قانونه وقتی کنار همیم گوشی رو کامل بزاریم کنار

تا خودت شروع نکنی شوهرت انجان نمیده من اول واسع خودم کم کردم  بعد کم کم هی به شوهرم گوشزد کرد ...

ازاول ازدواج اینجور بودیم.تنهاباشیم گوشی بدستیم تو خونه باهم میذاریم کنار 

هیچی  
بازش میکنم بزار دوستان با اینجا آشنا شن  فعالیتمون رو اونجا هم ادامه میدیم میخوام قدم قدم بر ...

این تاپیک خوبه فقط نذاریم از مسیرش خارج بشه.ممنون ازت من که حالم خیلی خوبه

خدایا فقط صبر  
استاتر جان راه حل بده واسه اینکه دیگران حدصحبت کردن حد و اینکه هرچی از دهنشون در میاد موقع اعصبانیت ...

منظورت به خودمونه؟

ببین خیلی سخته ولی شدنیه

من تو دعوا واسع اینکه کامل دل خودمو خنک کنم فحش میدادم 😥

بعد یهو تصمیم گرفتم دیگه فحش ندم

و واقعا ندادم. این وسطا از دستم در میرفت یکی دوتا ولی سریع به خودم میومدم میگفتم ببخشید

شوهرت اگه حرف بدی میزنه فقط بگو لطفا ازین کلمات استفاده نکن ، خواهش میکنم درست صحبت کن

هی پشت هم تو دعوا تذکر بده 

کم کم اونم وقتی میبینه چقدر اصرار دارین کلمات بد رو حذف کنین اونم ترک میکنه کامل

دوستان یه پیشنهاد

یسری چیز هارو تو کاغذ بنویسین و بچسبونین رو دیوار

هر صبح که بیدار میشین اول یک دور از اول بخونین تا آخر بعد برین دنبال کاراتون 

ازاول ازدواج اینجور بودیم.تنهاباشیم گوشی بدستیم تو خونه باهم میذاریم کنار 

عالیه چقدر خوب 😍

چند سالته عزیزم. چند وقته ازدواج کردین و چندتا بچه دارین

میپرسم که بهتر بشناسمتون

چون قراره یه مدت هر روز در ارتباط باشیم. 

دیدین وقتی یه آدم محترم و باکلاسی که به خودش میرسه و درست و محترمانه با بقیه رفتار میکنه رو میبینیم ...

آفرین چه مثال قشنگی زدی 

کیف کردم 😊 بیا بغلم 🤗

عالیه چقدر خوب 😍 چند سالته عزیزم. چند وقته ازدواج کردین و چندتا بچه دارین میپرسم که بهتر بشناسمتو ...

من 25شوهرم 32.سه سال و سه ماهه عقد میگذره دوسال ونیمه عروسی کردیم.دخترم دوماه دیگه دنیامیاد.کلا همسرموو ازاول وابسته خودم کردم اونم همینجوره دلش میخواد توخونه باشه وقتی بیکاره و پیش هم باشیم حرف میزنیم یا تی وی میبینیم عادت کردیم.حتی فقط ازدست من میوه و چایی میخوره خودش نمیاره بخوره.اینجوری وابستش کردم.موبایلم نمیاریم پسط مگه اینکه یه بازی دوتفره بکنیم 

هیچی  
منظورت به خودمونه؟ ببین خیلی سخته ولی شدنیه من تو دعوا واسع اینکه کامل دل خودمو خنک کنم فحش میدادم ...

شوهرمنم عصبانی میشه به من نه ها به دیگران چون کاسبه یه چیزایی میگه اما من بهش میگم دفه آخرت باشه تو خونه زندگی من همچین حرفی میزنی جدی تذکر میدم خودش حیا میکنه.یا یه بار توراه پله باداداشش بحثشون شد.گفتم دفه آخرتون باشه تو حریم خونه من کسی صداشو میبره بالا.کلا یه جوری رفتار کردم حساب کار بیاد دستش.چون توخونه پدرم بابت این موضوعات زجر زیادی کشیدم.حتی خوب تربیت نشدم.بسیاری ازضعف هام به خاطر عدم تفاهم پدرمادرمه دعواها بی حرمتی ها.به خاطرهمین خودم میترسم زود موتاه میام نمیخوام زندگیم اونجور باشه

هیچی