2777
2789
عنوان

کسی مث من بوده؟؟باردارا بیایید

96 بازدید | 10 پست

از دیروز صب دلم درد میکرد بدجووور طوری ک نمیتونستم بشینم.هی ول میکرد باز میگرف ب کمرمم میزد....

دیروز ظهر رفتم ازمایش ادرار نوشتن دادم گفتن عفونت داری ی سرمم زدن قرص سفالکسینم دادن...تا شب تحمل کردم ولی شب بدتر شد رفتیم ی بیمارستان دیگ باز نوشتنم ازمایش ادرار..اما چیزد نشون نداد دوتا قرص دیگ بهم داد..اما از دیروز فقط دلدرد.شدید دارم خیلی درد میکنه شکمم و کمرم.خیلی میترسممم کسی مث من بوده؟؟

من تجربه بارداری ندارم عزیزم نمیدونم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل 9ماه و بعد اون عفونتداشتم و دلدرد 😐مدامم سرم میزدم

ازمایش دومت هیچی نشون نداد برا اینه ک قبلش انتی بیوتیک مصرف کرده بودی ازمایش درست باید72 ساعت تا 10روزی از اخرین انتی بیوتیک بگذره

من زیر دلم شدید درد میکرد ازمایش دادم معلوم شد عفونت ادراریه، دکتر بهم‌قرص سفکسیم داد شبی یکی خوردم خوب شدم، پیش دکتر خودت رفتی یا همش بیمارستان رفتی؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
یه سونو میدادی ببینی خدای نکرده مشکل نباشه

صدای قلبشو با دستگاه شنیدن ولی پس فردا ور قت سونو دارم.گفتن بچه سالمه قلبش میزنه.از دلدردام خیلی میترسم خیلی درد دارم

من زیر دلم شدید درد میکرد ازمایش دادم معلوم شد عفونت ادراریه، دکتر بهم‌قرص سفکسیم داد شبی یکی خوردم ...

هر دوبارو بیمارستان رفتم.شب یلدا مطب دکترم باز نبود ک...😔😔

هر دوبارو بیمارستان رفتم.شب یلدا مطب دکترم باز نبود ک...😔😔

خب امروز میرفتی پیش دکترت دیگه،توی بارداری وقتی یه دکترو انتخاب میکنی باید واسه همه مشکلات بری پیش همون وگرنه هر دکتری یه نظری میده و حالت بدترم میشه،و اینکه اگه بیمارستان دولتی رفتی که تکلیف معلومه! اونا بمیری هم واسشون زیاد مهم نیس

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
صدای قلبشو با دستگاه شنیدن ولی پس فردا ور قت سونو دارم.گفتن بچه سالمه قلبش میزنه.از دلدردام خیلی میت ...

رفتی سونو

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان