2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی.خانما راهنمایی

115 بازدید | 16 پست

خانما من درست یک هفته ازوقت پریودم گذشته .امروز بی بی چک لاوین رز زدم منفی شد.به نظرتون آزمایش خون بدم یا منفی قطعیه.تواین بی پولی نمیخوام الکی هزینه کنم

تولدیکسالگی گل پسرم

گلم دکترا میگن تاخیر تا ۱۴ روز طبیعیه تا ۱۴ روز صبرکن اگه دیدی پریود نشدی برو آزمایش بده الان نرو منم ماهه پیش با ۷ روز تاخیر پریود شدم حتی ازمایشم دادم منفی بود باردار نبودم

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان ده روزه میگذره هنوز منفیه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

گلی برای اولین بار بعد ده ماه 10 روز پریم عقب افتاد و بی بی چکام منفی بودولی باز پری شدم😢😢

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
آخه من اولین بارمه تاخیر دادم واسه همون گفتم شاید . 

فردا صبح ناشتا باز یه بیبی چک بزار ممکنه باردارم باشی دیر لقاحت صورت گرفته 

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
فردا صبح ناشتا باز یه بیبی چک بزار ممکنه باردارم باشی دیر لقاحت صورت گرفته 

ممنون از پاسخگوییت.اینقدر منتظر بی بی  مثبت بودم که حالم از اسمشم بهم میخوره الهی سنلن صونرا بیر کسیم یوخدی

تولدیکسالگی گل پسرم