2777
2789
عنوان

پودر جینسینگ چاقی

3874 بازدید | 16 پست

سلام کسی استفاده کرده تاثیر داشته ؟واسه دیابتی ها مشکل ایجاد نمیکنه ؟چقدر چاق شدین تو یک ماه؟قیمتش چنده

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من میخوره اشتهاش چند برابر شده و واقعا سرشونه هاش پهن شده در کل اگه کنارش ورزشم بکنی ک شکم نکنی ...

شوهر من خیلی لاغره واسه اون میخوام ورزش هم میکنه درضمن انسولین هم میزنه هرروز ...قبلا چاق بود یهو لاغر شد 

ما برا فروش داریم عزیزم اما شوهرم الان باشگاه هست ک سوال کنم بهت بگم

لطفا قیمتش رو برام میپرسی ...مشکلی واسه دیابتی ها نداره که اگه انسولین بزنن....اصلیه؟

لطفا قیمتش رو برام میپرسی ...مشکلی واسه دیابتی ها نداره که اگه انسولین بزنن....اصلیه؟

اطلاع ندارم میپرسم بهتون میگم

اره عزیزم از نظر اصلی خیالت راحت

باردار و شیرده هم ک نیستید؟

شوهر من خیلی لاغره واسه اون میخوام ورزش هم میکنه درضمن انسولین هم میزنه هرروز ...قبلا چاق بود یهو لا ...

چون دیابت دارن باید قبلش سوال کنین که مشکلی نداشته باشه 

از نظر اثر که من واقعا باچشم خودم دیدم شوهر 10کیلو چاق شدبا اینکه هر روزم نمیخورد

چه خوب از کجا گرفتین عطاریا دارن؟

حقیقتش رفته بود تهران وقتی امد ی بسته اورده بود نمیدونم از کجا خریده و چند خریده ولی اگه تهرانی هستین میتونم براتون سوال کنم الانکه پیشم نیس شب برم خونه میتونم بپرسم براتون