خودمم میدونم کالای ایرانی زیاد تعریفی نداره مخصوصا تو زمینه بهداشتی اما بخاطر قیمت بالای پمپرز میخام پوشک ایرانی استفادده کنم . یه بسته مولفیکس سایز 3 گرفتم که بدرد نمیخورد . هر بار پیپی میکنه پسرم میزنه بیرون . یعنی تا پی پی میکنه باید سریع عوضش کنم . ظاهرا میگن جدیدا تعریف نداره . البته سایز 2 شو استفاده میکردم خوب بود . خلاصه اگر کسی نینی پوشکی داره بیاد بگه چه مارک ایرانی بهتره. پسرم 7 کیلو و نزدیک سه ماهشه
خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اولا پمپرزو مولفیکس سه بعدی میگرفتم الان ببم میگیرم ولی تا پی پی میکنه میبرم میشورمش نمیدونم پس میده یا نه
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی