2789

سلام من میخام برم باشگاه فیتنس ثبت نام کنم.ولی بعضیاش گرونه بعضیاش ارزون تر.بنظرتون فرق داره؟؟باشگاهی که گرون تره بهتر از ارزون تره؟؟

بله هم مربی مهمه هم محیط و دستگاهاشون

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بیشتر به خودت و یکم هم به مربی بستگی داره اگه دنبال سلامتی و ورزش هستی واقعا قیمت باشگاه هم به خ ...

من میخام تو مدت کوتاه سریع تر رو فرم بیام.انتخاب باشگا مهمه؟

نه لزوما 

ولی دستگاهاشو مربیش خیلی مهمه اولا دقت کن مربیش فعال باشه ازینا نباشه که میشینه یه گوشه هی باید بری صداش کنی بعد دستگاهاش هم بهتره تست کنی بعضیا دستگاهاشون قدیمیه نرم نیس ممکنه آسیب بزنه یا ممکنه خیلی دستگاهارو نداشته باشن

نظافت هم مهمه که مرتب تمیز کنن 

از روی شلوغی سانسش هم میشه فهمید باشگاه خوبیه یا نه

بهتره اول یه جلسه آزاد بری اگه همه چی اوکی بود بعد دوره شو ثبت نام کنی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

مربی خیلی مهمه، باشگاه ها اغلب به خاطر خصوصی بودن یا دستگاهاشون گرونن، ولی وقتی گرون باشن به این معنا نیست که حتماً مربی شون خوبه

تحقیق کن از شاگردها بپرس، یه هفته هم آزمایشی برو اوکی بود بعد برو

اگه دنبال باشگاه ورزشی خوب یا یه رشته خاص میگردی سایت سموا رو چک کن؛ لیست باشگاه، آدرسشون، تایمشون، رشته شون رو گذاشته