2777
2789
عنوان

صبح نحس 😩😩😩😩😩😩😩😩😩

202 بازدید | 8 پست

صبح پاشدم رفتم اشپزخونه یهو دستمو بریدم زیاد جوری که ازم خیلی خون رفت بعد چون صبحونه نخورده بودم یه لحظه ضعف کردم جوری که حس کردم عیچی تو شکمم نیست حتی اب نشستم زمین نیم ساعت تا حالم یکم خوب شد بعد به همسرم اس دادم نون بخر اونم نخریدو اومد بعد گفتم من بهت اس دادم تو نخریدی اونم گفت نیومده اس بعدم رفت از مامانش گرفت منم دستمو نشون دادم گفتم بریده بعد گفتم ضعف کردم اونم پیش مامانش خندید گفت حالا یزره اسا ببین چیکار میکنه مامانشم گفت این زنه فرق داره نباید الکی الکی ازش خون برع که شوهرمم گفت بس که هیچی نمیخوره دیگ ضعیف شده بعد باهاش حرف نزدم و رفتم صبونه اوردم خیلیم گشنم بود من چیدم اونم نشست بعد میخواستم‌برم بخورم ولی بغض داشتم میترسیدم بترکه و نرفتم اونم تا اخر خورد و منم گشنه موندم بعد پاشد رفت خونه مامانش با ابجیش و مامانش کلی خندید صداش میومد منم گرسنه ام بود یه جوری حالم خیلی بد بود چون ازم خون رفت کلی سرم گیج میرفت اونم اومد بالا و چندفعه ازم پرسید قهری باهام بعدم هی میگه تو که میدونی چقد دوست‌دارم منم جواب ندادم بعدم عین خیالشم نبود گرفت خوابید خیلی دلم شکست بخدا من هیشکیو ندارم جز این کلی گریه کردم دلم شکسته اصلا از صبح همش گریه میکنم 😔😔😔😔😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

ادم بدی نیست ولی نمیدونم چش شد امروز 

الانم گفت از خواب پاشدم میبرمت خونه بابات حال و هوات عوض شه 

هنوزم هیچی نخوردم میخوام هیچی نخورم تا بفهمه کارش اشتباه بود 

ضعف کرده بودم اخه ناممممممرررررررردددد😥😥😥😥

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدررر حساس احیانا هورمونا بالا پایین نشده امروز؟ پاشو یه چیزی بخور خودتو لوس نکن وقتی هم شوهرتون ناز میکشه ازش قبول کنین انقدر لوس شدنو کش ندین که خسته شه بره بگیره بخوابه  ذهن مردا یک درصدم به این چیزایی که تو ذهن زنونه میگذره نمیرسه مثلا رفت با مادرش خندید و زخم منو ناز نکرد و غیره باید ازش بخوای تا یاد بگیره واضح و شفاف و بدون لوس ننر بازی خواسته هاتو بگو منتظر نباش تا به اذن خدا بفهمه الان دوس داری بجا مامانش پیش تو باشه!  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل