2777
2789
عنوان

گریه نکردن نوزادم

10692 بازدید | 40 پست

نی نی من 8 روزشه گریه نمیکنه موقع گرسی هم یکم نق نق میکنه البته وزنش کمه وضعیفه 

شما میدونین این گریه نکردن مشکلی نداره یعنی علتش خدایی نکرده چیز بد نیست؟ 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی منم همینجوری بود تازه بزور بیدارش میکردم شیرش میدادم یخورده ضعیفه عزیزم خوب بهش شیر بده خوب میشه انشالله پسر من که الان بیست روزشه خوب شده

خدایامرسی بابت همه چیز😍
به خدا نگرانشم یعنی از ضعفشه یا خدایی نکرده مشکلی داره

عزیزم اگه موقع تولد مشکلی نداشته نگران نباش دختر خواهرم یه ماهش بود صداش در نمیومد خواهرم زار زار گریه میکرد که این بچه لاله😃اخرش مامانم کفری شد طفلی و نیشگون گرفت بچه گریه کرد گفتیم بیا اینم از لال .بازم خیلی نگرانی یه دکتر ببریش بد نیست و خیالت راحت میشه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
نی نی منم همینجوری بود تازه بزور بیدارش میکردم شیرش میدادم یخورده ضعیفه عزیزم خوب بهش شیر بده خوب می ...

دقیقا به زور بهش شیر میدم

وسط شیر خوردنم خوابش میبره

از کجا میفهمین شیری که خورده بسش هست؟ 

خودش خوب شد؟ از کجا فهمیدین این مشکل رو داره؟ کلا سایلنت بود؟ 

دکترتشخیص داد وگفت مشکل مهمی نیست تایک سالگی خود به خود خوب میشه دهنش روتکون میدادحالت صورتش مثل گریه کردن بود ولی بی صدا به زور کمی ایح ایح میکرد😞وزن نی نی شما چقده نارسه؟؟؟؟

دکترتشخیص داد وگفت مشکل مهمی نیست تایک سالگی خود به خود خوب میشه دهنش روتکون میدادحالت صورتش مثل گری ...

وزن نی نیم 2400 بود سزارین بودم طبق محاسبه دکترم نارس نیست

دقیقا به زور بهش شیر میدم وسط شیر خوردنم خوابش میبره از کجا میفهمین شیری که خورده بسش هست؟ 

منم‌نمیفهمیدم همش استرس داشتم ولی بردمش دکترشفت وزن گیریش خوبه خداروشکر یعنی خوب شیر میخوره

خدایامرسی بابت همه چیز😍