2777
2789
عنوان

گریه نکردن نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 10700 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تا 15 روز اول دکتر گفت 200 تا 300 گرم کم میکنه

ببین من پسرم کم وزن به دنیا اومد و تا یک ماه هر ۳ یا ۴ روز بردمش دکتر و فقط وزنش رو چک میکردیم

توام هی وزنش رو چک کن

مثلا هر هفته ببین کم میشه یا زیاد 

پسر من چون خیلی آروم بود و کلا گریه نمی کرد منم همش نگران این چیزا بودم فکر کن وقت ختنه هم فقط کمتر از یک دقیقه گریه کرد

سلام عزیزم 

نی نیتون الان گریه میکنه? در سلامتی کامله انشالله??

پسر منم خیلی کم گریه میکنه نگرانشم 😥 یعنی یکم نق میزنه برش میدارم زود اروم میشه مگر توجه نکنم یه کم گریه کنه 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
سلام عزیزم  نی نیتون الان گریه میکنه? در سلامتی کامله انشالله?? پسر منم خیلی کم گریه میکنه نگ ...

آره گلم الان 4 ماهشه خیلی آرومه وقتی برا ختنه و واکسن بردمش همچین گریه کرد که فهمیدم خدا رو شکر مشکلی نداره

نگران نباش من دکترم بردمش گفت بچه وقتی شکمش سیر باشه پوشکش تمیز باشه و دل‌درد نداشته باشه گریه نمیکنه

آره گلم الان 4 ماهشه خیلی آرومه وقتی برا ختنه و واکسن بردمش همچین گریه کرد که فهمیدم خدا رو شکر مشکل ...

ببخشید خانمی بچه شما تو 4 ماهگی چند کیلو بود؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
سلام عزیزم  نی نیتون الان گریه میکنه? در سلامتی کامله انشالله?? پسر منم خیلی کم گریه میکنه نگ ...

ببخشید گلم سلام یادم رفت😅

راستی پسرم الانم هنوز همونجور آرومه

دختر منم 12 روزشه بغیرداز. روز اول دیگه گریه نکرده خیلی نگرانشم پسر شما چطوره مشکلی نداشت ؟

دختر منم 12 روزشه بغیرداز. روز اول دیگه گریه نکرده خیلی نگرانشم پسر شما چطوره مشکلی نداشت ؟

سلام عزیزم .پسر من و یکی از فامیلامون تقریبا باهم متولد شدن . هر دو هم ساکت و خیلی کم گریه میکردن بعد از یکی دو ما پسر من الان که ۸ ماهشه بی دلیل گریه نمیکنه ولی بچه اونا کلافه شون کرده از بس گریه ایه . گفتم بدونین اینا اوایله و نوزاد میتونه ساکت باشه یا گریه ای . مشکلی هم که مربوط به گریه کردن و نکردنشون باشه وجود نداشت

خدایا شکر ... کمکم کن 😥