دخترم با منه و شوهرم و خانواده شوهرم بشدددددت بهش محبت ميكنن و دوسش دارن اما خودم خيلي روحم خسته شده همش حس ميكنم دارم دوتا زندگيو مديريت ميكنم اخه دخترم حمعه ها ميره پيش باباش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت حق داره که نذاره خودت دخترتو ببری و بیاری و هردفه شوهر سابقتو ببینی هرکسی هم جاش بود این کارو میکرد باور کن. برادرت هماهنگ کنه بهتره واست مشکل هم پیش نمیاد . این فکرا رو ول کن بچسپ ب زندگیت و خدارو شکر کن که شوهرت با دخترت مهربونه و دوسش داره حیفه زندگیته نذار بخاطر این چیزا و بخاطر زندگی قبلیت رابطتون خراب شه. شکرگذار باش من تا حالا ندیدم مردی با بچه ای که مال خودش نیست اینقد مهربون باشه(به گفته ی خودت). شوهرت داره در حق دخترت پدری میکنه
من موقع طلاقم خيلي از نظر مالي باج دادم ك حضانت دخترمو بگيرم فقط بعد ازدواجمم شكايت كرد ولي وكيلم ح ...
تو هم به بچه محبت کن، کل هفته که پیشه توئه فقط یه روزش اونجاست دیگه
تو اولین نفر نیستی که این اتفاق واست افتاده، خیلیا مثل تو یا بدتره شرایطشون. حالا که ازدواج کردی اگه شوهرت خوبه از زندگیت لذت ببر، خودتو با این شرایط وفق بده، الکی هم خودتو اذیت نکن
واقعا بادخترم جوري رفتار ميكنه ك انگار بچه خودشه دخترم بهش ميگه بابا و به باباي خودش ميگه عمو با ا ...
دیگه چی از خدا میخوای؟؟؟!!!!! همچین مردایی خیلییی کم پیدا میشن یه پدر خوب واسه دخترته ول کن این حرفا رو دخترت بزرگ میشه ازدواج میکنه تو میمونی با شوهرت. سختی هایی که کشیدی اصلا واسه دخترت مهم نخواهد بود حتی ممکنه باور نکنه ممکنه تورو یادش نیاد. پس بخاطر شوهرت بخاطر خوبی هایی که داره به خاطر آینده دخترت این افکارو بریز دور زندگیتو خوب بچرخون تا چشم شوهر سابقت در بیاد . عاشقانه زندگی کن هیچ وقت روزایی که دخترت میره پیش باباش اعصابتو بهم نریز و چون تنها میمونین و دخترت نیست سعی کن بهترین روز برای همسرت باشه اصلا ب روی خودت نیار نگران دخترتی