pink_princess مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 عنوان زن شاغل بدبخته | مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 51 پست بايد ٥صبح بيدار بشم برم سركار از مهموني اومدم دارم گوشت بسته ميكنم ميخوام ماهي بشورم اقا هم تو تخت لم داده و تو گوشيشه،اسكل بودم من كه استقلال مالي داشتم ازدواج كردم كه هروز غر غر بشنوم و جنگ اعصاب داشته باشم والا فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁 1397/10/01 | 00:43 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 27288 اره اون ک خیلی سخته ولی خب محیط کاری و ارتباط با بقیه و استقلال مالی حس خوبی داره بله درسته😊😊😊😊😊 من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آه_سرد عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 6780 شاغل بودن که خیلی خوبه از نظر مالی مستقل هستین زبونتون دراز میشه مرد جرات نمیکنه چپ نگاتون کنه بشینی ... اصلا اینطور نیستمرد بد زبونش در هر حالتی درازه!
جزقله عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1818 من زمانی که امدن خواستگاری شاغل بودم دوران نامزدی گفت نمیخوام بری سر کار من هم قبول کردم نرف ... آوای دهل از دور خوشه والادرسته استقلال مالی دارن یا به قول شما نفقه بیشتر میگیرن اما تنفد دردسر داره که نمی ارزه به خدافک کن یه ماه حداقل روزی هشت ساعت کار کنی غیر از کارای حونه اخرش حقوقتو بگیرن
pink_princess مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2853 منم به همین نتیجه رسیدم ده ماه جنگیدم تا وکالت طلاق رو گرفتم با ببخشش تقریبا همه چیز بعد الان عالم ... ميفهممت خيلي سخته😭😭 فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
همسراقامون عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 2056 تو خونه ادم از فکر دیونه میشه هعی ب همه چی گیر میده شاغل بودن بهتره همین حس مفید بودنش
تارا۱۳۷۰ عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4767 اصلا اینطور نیست مرد بد زبونش در هر حالتی درازه! آره اینم هست مادر من سی سال کارمند بود پدرم داغونش کرده البته مقصرمادرمه که اختیارشو داد دستشخود من خانه دارم ولی خیلی راحت زندگی میکنم چون شوهرم مرد باشعوریهفکرمیکنم همه چی به شعور مرد برمیگرده
آه_سرد عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 6780 آره اینم هست مادر من سی سال کارمند بود پدرم داغونش کرده البته مقصرمادرمه که اختیارشو داد دستش خود م ... چه خوب.