2777
2789
عنوان

شوهرم😐

1109 بازدید | 83 پست

امشب واسه یلدا هممون خونه مادرشوهرم جمع شدیم وای که بچه ها چقدر شلوغی کردن شوهرمم هی غر میزد بچرو جمع کن میگفتم مگه میشه جلوی بچه سه ساله روگرفت هی میرفت شوهرمم هی سیخ میکرد بروبگیرش نزار فوضولی کنه کفریم کرده بود حالا کل بچه های اونجا داشتن خونه رومنفجر میکردن بچم زیاد اهل فوضولی نیست ارومه بیشتر بعد عکس دوستمو شب یلداییشون ونشونش دادم عه فلانی روببین چه میزشون وقشنگ چیدن یهو گفت اخ اخ اخ چقدر دوستت خوشگله دلم هری ریخت گوشیو ازم گرفت به داداشش هم نشون میدادگفتم واقعا خوشگله؟گفت اره خیلی ناراحت شدم اومدیم خونه دعوا کردم حداقل جلوی من نگواینجوری دلم شکست میگه حسودی چرا خب خوشگله دیگه😞😞😞😞

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جلو شوهرت نمی گی فلانی خوش تیپ یا خوشگله؟(طعنه نبود سوالی بود واقعا)

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
😕😕😕😕😕😕من بودم با ناخنای پنجه پام جفت چشاشو درمیاوردم مینداختم جلو هاپو 😒😒😒

باهاش بحث کردم قهرم بعد باخیال راحت میگه چرااینجوری تو دیوونه ای

شما جلو شوهرت نمی گی فلانی خوش تیپ یا خوشگله؟(طعنه نبود سوالی بود واقعا)

نه اصن جرات نمیکنم که بگم