بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم درک کن هیچ کدومتون گناهی ندارین اونم مسولیت داره خب بالاخره باید خونشو بچرخونه حتما نیاز داره دیگه مسلما از کازش مهمتر نیستی ولی همون کار باعث میشه هرچی بخوای بخره شاید نداره اخه
عزیزم کار شوهرت اشتباه بوده ولی شماهم بهش حق بده تو این اوضاع گرونی یه روز حقوقم میتونه کمک ادم باشه.به این فکر کن شاید دستش خالی بوده روش نشده ببردت بازار
اول اينكه درست حق با شماست دوم اينكه با اين وضع اقتصادي اونم مردِ براي اسايش شما و راحتي بيشتر كار ميكنه وگرنه اونم ميتونست بشينه خونه لَم بده تخمه بشكونه ولي ديگه شما هم دركش كن هرچند سخته و باهاش صحبت كن بگو براي شما بيشتر وخت بزارع
9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
پول جای خود کار جای خود خانواده جای خود الان من شوهرم ساعت۷بره سرکارو۹یا۱۰شب برگرده که نیم ساعت بعدش گرفته خوابیده رومیشه باپول جبران کرد منم نگفتمش ۲۴ساعته پیشم بشین ولی لااقل ازیک ماه۲روزش روبزاره واس منودختراش حق داریم یانه
عزیزم خیلی ناراحت شدم . حق داشتی واقعا. ولی همسرت هم احساس کرده به این پول نیاز داره. کاش یه شام درست میکردی و باهرچی تو خونه بود یلدا رو خوش میگذروندی. البته بهت حق میدم که دل و دماغ هم نداشته باشی
ب این فک کن ک شوهرت برای کسب در امد و زندگی راحتتر برای خونواده از یک روز تعطیلیش گذشته...
اشتباه میکنی چون همین دوروز پیش به عنوان پاداش ازطرف شرکت ۱میلیون و۹۰۰دادن بش علاوه برحقوقش که۴میلیونه یه ۴روزدیگه میدن بش....بنظرتون ۱روز که تعطیلیشه چیو میخواد اضاف یاکم کنه من میگم اون رفت چون واس منوبچه هاش ارزش قایل نبودوحوصله نداره