2777
2789
عنوان

یه فیلم خوب ایرانی معرفی کنید

78 بازدید | 7 پست

رو پرده نباشه ها

میخوام اینترنتی بخرم 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سارا و آیدا....رگ خواب ...لاتاری....غیر مجاز

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

تگزاس

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم خجالت بکش خیلی خنده داره

میخوام خانوادگی ببینم. پدروشوهرم اینا هم هستن. دیالوگای بی ادبی نداره؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
میخوام خانوادگی ببینم. پدروشوهرم اینا هم هستن. دیالوگای بی ادبی نداره؟

نه در مورد داستان یه مردیه که سه تا پسر داره میره دکتر وازکتومی میکنه اما زنش دختر میخواد بعد سر پیری بدون اینکه زنش بدونه دوباره میره عمل میکنه زنش حامله میشه و از همه قایم میکنن و ماجراهای جالبی اتفاق میفته ولی یجوریه که آدم ذهنش میره جاهای خاک بر سری

اگه فیلم من السالوادور نیستم ندیدین اون برا جمع خانوادگی خیلی خوب و خنده داره