2777
2789
عنوان

ای یو ای دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
عزيزم من بار اولى كه ا يو اى كردم قبل اين كه بيبى بزنم پری شدم بار دوم۱۵ روز بعد ا یو ای منفی شد رو ...

نه روز 13 ای یو هستم دوشنبه موعدم هست

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم نگران نباش انشاالله همین ماه مامان میشی،منم ا یو ای دومم گرفت

سلام منم قراره بار دوم ای یو ای کنم میشه بگید چه کارهایی کردید که تو مثبت شدنش موثر بود؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
سلام منم قراره بار دوم ای یو ای کنم میشه بگید چه کارهایی کردید که تو مثبت شدنش موثر بود؟

فقط همون روزش چند ساعت دراز کشیدم تو خونه،دکترم شیاف داده بود هر روزاستفاده میکردم،خودتو بزن به بی خیالی و اصلا استرس نداشته باش

فقط همون روزش چند ساعت دراز کشیدم تو خونه،دکترم شیاف داده بود هر روزاستفاده میکردم،خودتو بزن به بی خ ...

چجوری بیخیال بودی من مشکلم همین استرس لعنتیه

راستی شیاف چند بهتون داد؟ منظورم دوز شیاف هست

به من امپولاش دادند خیلییی اذیت شدم هرشب میزدم

جنسیت بچه ت چیه؟

من دخمل دوست دارم دعا کن برام

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
چجوری بیخیال بودی من مشکلم همین استرس لعنتیه راستی شیاف چند بهتون داد؟ منظورم دوز شیاف هست به من ا ...

منم کلا استرس داشتم ولی چون ناامید بودم بیخیال شده بودم،شیاف یادم نمیاد چند بود فردا نگاه میکنم میگم احتمالا مونده باشه،منم عاشق دختر بودم خدارو شکردخترم شد،ایشالا جواب میگیری عزیزم حتما دعا میکنم برات