2777
2789

بستگی داره مهمونات کیک خور باشن یا نه به بعضیا نیم کیلو هم بدی کم..😁

من خودم بالای سه کیلو میگیرم.. میگم خامه اش کمتر باشه کیکش بیشتر.. خامه سنگین میکنه میبینی یه کیک در ظاهر کوچیک سه کیلو شده.. ولی بگی پهن با قطر کم کیک بیشتر و خامه کمتر اونجوری ‌برشهای بهتری میتونی برای هر کس بزنی‌..قطرش زیاد و پهنا کم و خامه فراوون کیکت جمع و جور دیده میشه و برشهای نازک باید بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من مثلا کسی کیکشو نخوره کمی بیشتر ظرف میکنم ببره

کیک تولد همینطور خودش خیلی هزینه اش میشه به نظر من اندازه بخر یکی کیک ادم بخره نزدیک سیصد چهارصدتومن درمیاد من همیشه اندازه میخرم اگر هم زیاد بیاد میذارم فریز بعد میدم پسرم بخوره عاشق کیکه😀

ادما لیاقت ندارند به پیتزا عشق بورزید  
کیک تولد همینطور خودش خیلی هزینه اش میشه به نظر من اندازه بخر یکی کیک ادم بخره نزدیک سیصد چهارصدتومن ...

ن پسر من دوس نداره البته من دستو و دلبازم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ن پسر من دوس نداره البته من دستو و دلبازم 

شاید شما چون یکی تولد میگیرین اینجور به قول خودتون دست ودلبازین😒من سه تا تولد میگیرم یه بار فامیل شوهرم یه بار فامیل خودم یه بارم دوستاش حالا حساب کن فقط کیکش چقدر میشه هرکیک هم بالای سیصد تومنه به غیر از شام و اینجور چیزا این و گفتم که بدونی ما گدا نیستم😀من واسه استارتر گفتم اندازه بخرمن حتی اگه میلیاردرم بودم بازم اندازه میخریدم چون از اصراف بدم میاد زیاد باشهدرسته خورده میشه ولی حیف ومیل هم زیادمیشه،کیک اندازه چون انقدر توی تولد تنقلات خورده میشه که خیلی نمیشه کیک خورد بعدش شام 

ادما لیاقت ندارند به پیتزا عشق بورزید  
شاید شما چون یکی تولد میگیرین اینجور به قول خودتون دست ودلبازین😒من سه تا تولد میگیرم یه بار فامیل ش ...

عزیزدلم من منظوری نداشتم تورو خدا فکر نکن من گفتم یعنی شما دست دلباز نیستید میگم یعنی دلم نمیاد وقتی کسی میگه یکم کیک بذه ندم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍