2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم یعنی مامان شدم!!!😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 66 پست
علائم پری دارم میگیره و ول میکنه

مبارکه برا منم دعا کن سینه درد چی

کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه برا منم دعا کن سینه درد چی

سینه هام هر از گاهی یه تیری میکشه ولی درد نمیکنه

سفت شده

زیر شکمم احساس میکنم سفت میشه بعد چند دقیقه ول میکنه

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
تا سوم صبرکن.منم امپول زدم.روز موعد پریود دوتا خط پررنگ شد..دوقلو داشتم..شاید هم حامله ای.اخه تا سوم ...

عاشق دوقلوام

خدا برات حفظشون کنه

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
سینه هام هر از گاهی یه تیری میکشه ولی درد نمیکنه سفت شده زیر شکمم احساس میکنم سفت میشه بعد چند دقی ...

منکه همش فکر میکردم الان پریود میشم ولی حامله بودم

من کاربری قدیمی ام....😘😍
سینه هام هر از گاهی یه تیری میکشه ولی درد نمیکنه سفت شده زیر شکمم احساس میکنم سفت میشه بعد چند دقی ...

ممنون از جوابات الهی بسلامت بغل بگیریش

کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......

منم دلم میخواد بیبی بزنم اقدام.داشتیم 6موعدمه وای از دیشب سینه هام درد میکنه و یبوست دارم علائم پری هستش😢

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍

عزیزم اول اینکه مبارکه بعدش استراحت کن کار سنگین انجام نده دوش طولانی نگیر کلا رعایت کن من شنیدم هندوانه تنده پریود میاره البته شنیدما رعایت کن گرمیجات زیاد نخور فقط سقط نیست که الانم مهمه اینکه لقاح خوب انجام بشه مراقب باش