hadis_ghavami مدیر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 عنوان بی بی چک زدم یعنی مامان شدم!!!😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 66 پست ١٤و١٥ روز بعد از امپول hcg بی بی زدمهاله کمرنگ انداختشک کردم گفتم شاید اثر امپول باشهامروز روز١٧ آمپولهبیبی زدم هاله انداختاز هاله اون دوتاهم پررنگ ترامکان داره کاذب باشه؟و اثر امپول مونده باشه؟؟ برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟! 1397/09/30 | 13:34 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 شاید اثرات امپوله.تا روز موعد پریودت صبر کن.کی هس؟ سوم دی برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
123artemissss عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 324 علائم پری دارم میگیره و ول میکنه مبارکه برا منم دعا کن سینه درد چی کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......
درخانه_غریبم عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 2289 من روزی که بی بی چک زدم دقیقا روز پریودم بود خونریزی هم داشتم دلم درد میکرد گفتم بذار بزنم ببینم حالا که گرفتم زدم و مثبت شد😂😂
خوشگلک عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 978 سوم دی تا سوم صبرکن.منم امپول زدم.روز موعد پریود دوتا خط پررنگ شد..دوقلو داشتم..شاید هم حامله ای.اخه تا سوم چیزی نمونده من کاربری قدیمی ام....😘😍
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 مبارکه برا منم دعا کن سینه درد چی سینه هام هر از گاهی یه تیری میکشه ولی درد نمیکنهسفت شدهزیر شکمم احساس میکنم سفت میشه بعد چند دقیقه ول میکنه برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
jojoyeaghamooon عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 928 انشاءالله ک بارداری.خدابزرگه به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 تا سوم صبرکن.منم امپول زدم.روز موعد پریود دوتا خط پررنگ شد..دوقلو داشتم..شاید هم حامله ای.اخه تا سوم ... عاشق دوقلوامخدا برات حفظشون کنه برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
خوشگلک عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 978 سینه هام هر از گاهی یه تیری میکشه ولی درد نمیکنه سفت شده زیر شکمم احساس میکنم سفت میشه بعد چند دقی ... منکه همش فکر میکردم الان پریود میشم ولی حامله بودم من کاربری قدیمی ام....😘😍
123artemissss عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 324 سینه هام هر از گاهی یه تیری میکشه ولی درد نمیکنه سفت شده زیر شکمم احساس میکنم سفت میشه بعد چند دقی ... ممنون از جوابات الهی بسلامت بغل بگیریش کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......
قرررمز عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1129 منم دلم میخواد بیبی بزنم اقدام.داشتیم 6موعدمه وای از دیشب سینه هام درد میکنه و یبوست دارم علائم پری هستش😢 مامان فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
خوشگلک عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 978 عاشق دوقلوام خدا برات حفظشون کنه یکیش فوت شد هفت ماهگی توشکمم.قل دختر موند خداروشکر من کاربری قدیمی ام....😘😍
naz_bano عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2434 عزیزم اول اینکه مبارکه بعدش استراحت کن کار سنگین انجام نده دوش طولانی نگیر کلا رعایت کن من شنیدم هندوانه تنده پریود میاره البته شنیدما رعایت کن گرمیجات زیاد نخور فقط سقط نیست که الانم مهمه اینکه لقاح خوب انجام بشه مراقب باش
برباد_رفته عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 17064 فردا شاید برم اخه موعدم نشده هنوز میترسم کاذب باشه انشاالله که نیست. برات دعا میکنم عزیزم