hadis_ghavami مدیر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 عنوان بی بی چک زدم یعنی مامان شدم!!!😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 66 پست ١٤و١٥ روز بعد از امپول hcg بی بی زدمهاله کمرنگ انداختشک کردم گفتم شاید اثر امپول باشهامروز روز١٧ آمپولهبیبی زدم هاله انداختاز هاله اون دوتاهم پررنگ ترامکان داره کاذب باشه؟و اثر امپول مونده باشه؟؟ برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟! 1397/09/30 | 13:34 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 حدیث جان مبارکه ایشالا بارداری راحتی داشته باشی منم سوم موعدمه واسم دعا کن پنج ساله منتظرم &nbs ... مرسی عزیزمان شاءالله که خدا دامن همه رو سبز کنه برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
fateme_7 عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 1243 خانوما به نظرتون امپول hcgضرری نداره.....؟منم بزنم این ماه...؟ میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
سناریا عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 787 خانوما به نظرتون امپول hcgضرری نداره.....؟ منم بزنم این ماه...؟ اگر قرص وآمپول استقاده کرده باشی بایدبزنی تا تخمکت آزادبشه وتبدیل به کیست نشه همه اینها بایدزیرنظردکترباشه
fateme_7 عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 1243 اگر قرص وآمپول استقاده کرده باشی بایدبزنی تا تخمکت آزادبشه وتبدیل به کیست نشه همه اینها بایدزیرنظردک ... من هر ماه طبیعی اقدام میکنم حتی قرصم نمیخورم....6ماه اقدامم...این برنامه رو برای ماه بعد میخوام بزارم چون این ماه 4تا چرک خشک کن برای عفونتم زدم میگم الان که عفونت ندارم احتمال بارداری بالا رفته شاید....؟ میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
سناریا عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 787 من هر ماه طبیعی اقدام میکنم حتی قرصم نمیخورم.... 6ماه اقدامم... این برنامه رو برای ماه بعد میخوام ... فکرنکنم اینجوری بشه زد.چون باداروهای تحریک تخمک گذاری فولیها رشدمیکنن hcgتزریق میشه که آزادبشن و کیست نشن
fateme_7 عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 1243 فکرنکنم اینجوری بشه زد.چون باداروهای تحریک تخمک گذاری فولیها رشدمیکنن hcgتزریق میشه که آزادبشن و کیس ... برام دعا کن میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
سناریا عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 787 برام دعا کن چشم عزیزم اگرلایق باشم خودمم۴ساله اقدامم بخداخسته شدم