2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم یعنی مامان شدم!!!😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 66 پست
حدیث جان مبارکه ایشالا بارداری راحتی داشته باشی منم سوم موعدمه واسم دعا کن پنج ساله منتظرم &nbs ...

مرسی عزیزم

ان شاءالله که خدا دامن همه رو سبز کنه

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قرص وآمپول استقاده کرده باشی بایدبزنی تا تخمکت آزادبشه وتبدیل به کیست نشه همه اینها بایدزیرنظردک ...

من هر ماه طبیعی اقدام میکنم حتی قرصم نمیخورم....

6ماه اقدامم...

این برنامه رو برای ماه بعد میخوام بزارم چون این ماه 4تا چرک خشک کن برای عفونتم زدم میگم الان که عفونت ندارم احتمال بارداری بالا رفته شاید....؟

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
من هر ماه طبیعی اقدام میکنم حتی قرصم نمیخورم.... 6ماه اقدامم... این برنامه رو برای ماه بعد میخوام ...

فکرنکنم اینجوری بشه زد.چون باداروهای تحریک تخمک گذاری فولیها رشدمیکنن hcgتزریق میشه که آزادبشن و کیست نشن

فکرنکنم اینجوری بشه زد.چون باداروهای تحریک تخمک گذاری فولیها رشدمیکنن hcgتزریق میشه که آزادبشن و کیس ...

برام دعا کن  

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹