2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه یه دقیقه

192 بازدید | 21 پست

شب میخوام برم خونه مادر شوهر چی ببرم به نظرتون؟

پارسال کیک درست کردم با ژله و دو دیس سالاد میوه و پفیلا و انار و تخمه و اینجور چیزا

الان هم پریودم نمیتونم خیلی کار کنم

هم اینکه هزینه ها بالا رفته نمیتونم مثل پارسال خرج کنم

به نظرتون چی ببرم؟

همیشه خودم مهم ترم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخواستی این همه چیز ببری

میگفتی اونا بیان راحت تر بودن 😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

ببین تو خونه چی داری هر چی داری درست کن ببر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اوووو چقدر چیز میز درست کردی بردی ، همون ژله و سالاد میوه کافیه یا هرچی که توخونه داری

تازه یکی از خواهر شوهرام وضع مالیش خوب نبود عین همینا رو برای اون بعد از ظهرش بردم 

بچه هاش خیلی خوشحال شدن 

اگه امسالم میتونستم میبردم 

همیشه خودم مهم ترم   
تازه یکی از خواهر شوهرام وضع مالیش خوب نبود عین همینا رو برای اون بعد از ظهرش بردم  بچه هاش خی ...

خدا خیرت بده چون پارسال بردی هر چی درست کردی نصف کن برای اون هم ببر 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

رسمتونه؟من ندیدم تاحالا عروس خوراکی ببره خونه مادرشوهر

رسم نیست رسم محبت ایشونه