2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

7420 بازدید | 173 پست

سلام

بچه ها یه بچه گربه اوردیم خونمون طفلی غریبی میکنه😍😍😍

نمیدونم چیکارش کنم میترسه ازمون

داشت،از سرما یخ میزد بیرون شوهرم گفت گناه داره ببریم خونه نگه داری کنیم ازش

کسی میتونه اطلاعات بده بهم،در مورد،نحوه دسشویی کردنش و غذاش و جا خوابش و اینا

ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید براش ظرف مخصوص و خاک مخصوص برای دستشویی بگیری 

غذای خشک نیاز داره 

ظرف آب و غذا 

برس

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ترسیده طفلی .بهش غذا بده بفهمه اذیتش نمیکنی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان براش شیر بزار بخوره تا چند روز دیگه بهتون عادت میکنه برای دسشویی  هم تو نت بزن 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂