hhasti20 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 142 عنوان بچه ها دیروز سرکلاژ کردم هنوز خونریزی دارم کسی اینجوری بوده 173 بازدید | 7 پست بچه ها دیروز سرکلاژ کردم هنوز خونریزی دارم کسی اینجوری بوده ؟ 1397/09/29 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
70elham عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 1319 درد داشت؟؟ رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 فامیلمون سرکلاژکرد تا چن روز داشت البته نه زیاد دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
hhasti20 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 142 نه بیهوش کامل بودم.الان زیر شکمم یکم درد میگیره فقط...ولی خونریزی دارم
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 دکتر گفته بود بهش تا دو سه روز طبیعیه ولی نه مثه پریودی زیاد باشه دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 از دکترت مشورت بگیر حتما دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
hhasti20 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 142 دکترم گفت لکه بینی داری چند روز.ولی این از لکه گذشته.بیشتره
hhasti20 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 142 خیلی میترسم.یه بچه دارم میارم همش کارم شده تو بیمارستانا