2777
2789

سلام😁

خواهرشوهرم همیشه بهم میگف داداشم دوس نداره کسی ازش حساب پس بگیره منم در جوابش میگفتم حق داره خب به هرکسی که نباید جواب پس داد ولی اون منظورش به منم بود و من خودمو میزدم علی چپ😂

خلاصه اینا چندوقت پیش ماشین خریدن و همسرم بهم گف۲۰تومن پول بهشون داده که بعد بهش پس میدن منم واسه اینکه شوهرم همه چیو بهم میگه حرفی نزدم که بعد همچین موردایی و ازم مخفی نکنه خلاصه یه هفته گذشت و خواهرشوهرم گف واسه ماشین ۲۰ تومن از یکی قرض کردیم دلم نیومد طلاهامو بفروشم  و فلان منم برگشتم گفتم آره داداشت گفت انقدر دادم بهشون فعلا کارشون راه بیوفته😂😂😂یعنی مطمعنم کونش حسابی سوخت اصلا فکرشو نمیکرد شوهرم بهم بگه نیم ساعت بعد جواب داد اره دیگه قراره سر برج پس بدیم گفتم اهوم😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی

خواهرشوهرا چقدر طفلکن

چقد بد میگن ازشون

من خودم خواهرشوهرم ولی واقعا خوبم

یعنی از منم بد میگن؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

خو خراب کردی که

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

چفدر خوبه كه اينجوري بدون سانسور نوشتي😐😐😐😐

انگار ما دخترخاله هات هستيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هعی خواهرشوهرا چقدر طفلکن چقد بد میگن ازشون من خودم خواهرشوهرم ولی واقعا خوبم یعنی از منم بد میگ ...

ن عزیزم از خواهرشوهر بد بدمیگن

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃