2777
2789

عزیزم بیا خیابون شهدا به سمت جیرسر مانتو فروشی های زیادی هست 

همچنین خیابون انقلاب،  کوچه برق .‌ اینجاهم مانتو فروشی زیاد هست 

خیابان شهید بهشتی یا همون شیشه گران هم که خیلی مانتو فروشی هست فقط چون لباساش مارکه یکم گرونه 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

من لاهیجانی نیستم. ولی همسرم شمالی هست و خب یه جاهایی رو میشناسم... اگر کالای لوکس میخوای برو خیابان شیشه گران... بالا شهر لاهیجان هست و مسلما اجناس شیکی میتونی پیدا کنی.... اگر یه سر به رشت بزنی هم میتونی چیزای خوب پیدا کنی. تا چند وقت پیش فلکه شهرداری رشت بساط میکردن و اجناس با بهترین قیمت رو حراج میزدن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرررسی نسترن جان😘

خواهش میکنم گلم بازم راهنمایی خواستی منو ریپلای کن و بپرس 

حتما کمکت میکنم 😍😊

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
من لاهیجانی نیستم. ولی همسرم شمالی هست و خب یه جاهایی رو میشناسم... اگر کالای لوکس میخوای برو خیابان ...

پریروز رشت بودم. بیشتر اسپرت داشتن.قیمتشم خوب بود اما من سبک خانومانه میخوام  با نیم بوت بپوشم