2777
2789
خوب همون رو موخه ديگه من خيلي وسواسم ب تميزي خونه بعد با جاريا و مادرشوهرمم تو يه ساختمونيم خونه اون ...

عزیزم اوج خستگی و کوفتگی وویار تا۱۲هفتس نگران نباش اون دوران سختو گدرونده منم الان واقعا همش خوابم دست خودمم نیست خب اگر شوهرت کمک میکنه بگو تمیز کنه من شوهرم اهلش نیست خودشم میگه دست نزن خب دیگ چیکار کنم مجبورم چشامو ببندم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمم نداشته.خداکنه منم نداشته باشم ودخترباشه😟

مادر من 6 تا دختر داره یه پسر اصلا ویار نداشته من داشتم نه زیاد و دوتا از خواهرام افتضاح هر دو جنس هم داریم به نظرم به بدن مادر تو زمان بارداری ربط داره  میگم طب سنتی میگه ویار برای سم زدایی بدن و پاکسازیِ کبد هست

عزیزم اوج خستگی و کوفتگی وویار تا۱۲هفتس نگران نباش اون دوران سختو گدرونده منم الان واقعا همش خوابم د ...

يكبار گفت تميز كردم خونه نبودم اومدم باخوشحالي ديدم خيلي شلخته كار كرده بدتر حرصي شدم سر بنده خدام انقد غرغر كردم..ديگه نميزارم كاري كنه 

بخدا الان ك دارم حرف اين چيزا رو ميزنم بغض كردم

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
يكبار گفت تميز كردم خونه نبودم اومدم باخوشحالي ديدم خيلي شلخته كار كرده بدتر حرصي شدم سر بنده خدام ا ...

الهی عزیزم عیب نداره الان یکم روحیت حساس هم شده بهش فکر نکن یا فوق فوقش کارگر بگیر یااینکه اصلا خونه نمون کاری ک من میکنم😓😓

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
مادر من 6 تا دختر داره یه پسر اصلا ویار نداشته من داشتم نه زیاد و دوتا از خواهرام افتضاح هر دو جنس ه ...

نه اگه نداشته باشم خداروشکرمیکنم خودم لاغرم اگه تهوع هم داشته باشم جون و وزنی برام نمیمونه😅از راه دیگه کبدموتمیزمیکنم

😁
الهی عزیزم عیب نداره الان یکم روحیت حساس هم شده بهش فکر نکن یا فوق فوقش کارگر بگیر یااینکه اصلا خونه ...

ميگم ك ميترسم حرف دربيارن برام ك اره خودشو لوس ميكنه و فلان 

مادرشوهرم غذانخوردنمو مسخره ميكنه چ برسه ب كاردنكردنم

شوهرتون تمیز کنه خوب مثل خانوما نمیتونن اما از هیچی بهتره

اره بازم از هيچي بهتره ولي نميتونم قبول كنم كارشو ب هيچ وجه