2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پیام بدی بگی بیا منو بگیر من پشیمون شدم ؟ حالا فک کن زنم داشته باشه !چه کاریه خودتو سبک میکنی

والا خانوم عمو ی من همینجوری ازدواج کرد بعد از ۳ سال تلفن زد خونه پدر بزرگم که من هنوز ازدواج نکردم و اگه پسرتون هم ازدواج نکرده دوباره بیاید خاستگاری. رفتن و جور هم شد الان ۱۵ ساله دارن زندگی میکنن

والا خانوم عمو ی من همینجوری ازدواج کرد بعد از ۳ سال تلفن زد خونه پدر بزرگم که من هنوز ازدواج نکردم ...

۱۵سال پیش ..الان یه حرکتی میزنی تا تکون میخوری شصت بار تو سر آدم میزنن 

اول باید  از مجرد بودنش مطمئن بشی شاید تاحالا  ازدواج کرده باشه

منم نمیدونم چیکار کنم ..این مدتا همش تو فکرش بودم حتی دیشب ..الان که حس میکنم پیداش کردم نمیتونم بیخیال بگذرم ..ولی نمیدونم چطور اصلا پیام بدم که بفهمم متاهله یا مجرد و اینکه ضایع نباشم 

پیام به هیچ عنوان نده فقط فالوش کن و پست هاشو ببین و برسی کن اونوقت میفهمی در چه حالیه و چیکارا میکنه.بعدش کم کم اگر مجرد باشه بهش نخ بده

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

دو راه حل بچه ها دادن 

1. گذاشتن عکس خودتون توی اینستا و فالو کردن 

2. پیام دادن با هویتی دیگه و کسب اطلاع 

میتونید هر کدوم رو خواستید امتحان کنید ولی به نظرم اولی بهتره دومی سریعتر جواب میده

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
دو راه حل بچه ها دادن  1. گذاشتن عکس خودتون توی اینستا و فالو کردن  2. پیام دادن با هویت ...

راه حل دومیو فعلا انتخاب میکنم که حداقل اگه متاهل باشه ضایع نشم ..

کاش اینستاش اکتیو باشه و جواب بده ..نوشتم سلام خوبین اقای فلانی؟ 

بنظرت ج میده؟ اخه پسر تنوع طلبی نبود ..اینستا هم که پره مزاحم و...🙁