2777
2789
عنوان

برای اقدام بارداری دودل شدم

384 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من نظر داشتم که قبل از عید برابچه اقدام کنم یه دونه دختر دارم ولی الان دودل شدم به خاطر زن برادرم یه ساله ازدواج کرده ولی بچه دار نشده فعلا توهمین یه سال افسردگی گرفته می ترسم اگه من باردار شم بیشتر افسرده بشه 

می دونم حرفم به نظرتون غیر منطقیه ولی خودم خیلی تو فکرم چون شرایط روحیش می بینم که خرابه

چه قدر خوب.انشالله به همین زودی مامان میشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا به روش نمیارم چون خودش خیلی حساسه مدام بهش دلداری می دم 

یک سال بچه دار نشدن ک افسردگی نداره 

ای بابا 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

تو زندگی خودتو داری

اونم ان شاالله خدا به وقتش میده

شاید هنوز صلاحش نیس

توهم اصلن دودل نشو.تو کل به خدا کن.

نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای

وای همون سال اول بچه میخواسته عجببببب اخه این بچه چیه همه اینقد بچه بچه میکنن   بچه های ما مایکل جکسونو رونالدو و ترامپ نمیشن  یه ادم معمولی نهایتا   ارزش هدر دادن زندگیمونو ندارن این نظر شخصی منه تو ۲۳ سالگی  نمیدونم اینده چطوری فکر خواهم کرد😁

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه