2777
2789
عنوان

خرید آپارتمان

483 بازدید | 22 پست

دوستان به نظرتون آپارتمان توطبقه پنجم بدون آسانسور آینده ای داره

شما باشید میگیرید اون همه پله روهم در نظر بگیرید😦

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
15
100%
 برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مخالفم ولی همسرم موافق بهش میگم سخته طبقه پنج الان کسی نمیگیره😕😕

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
بستگی داره به شرایط.

خودم نمیشینم واسه پس اندازه خیر سرمون میترسم فروش نره بعدا

بستگی به شرایط داره ساکنین جوان باشن نباشن.بعدها بشه پول گذاشت خونه رو عوض کرد یا نه سالها نشست توی ...

همون واسه فروش بعدا میترسم خودمم

[QUOTE=77467928]واسه بازدید رفته اوکی بوده؟بهش بگین پس فردا خریدو زباله و رفت و آمدو من دارم نه شما🤣[

میگه توکه نمیخوای بشینی خوبه

ولی واسه مستاجرم سخته بنظر خودمم

الان صاحب خونه گفته خودم فعلا میشینم همسرم آینده رونمیبینه

خیلی سخته 

اخرش باید زیر قیمت بفروشین

من ۳سال طبقه ۴ بدون اسانسور بودم خیلی اذیت شدم

تازه پله‌هاش خیلی خوب بود و تعدادش کم بود یجورایی شبیه ۳طبقه بود

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
سخت که فروش میره اگر قرار نیس زندگی کنین خوبه بخرین فوقش طول میکشه بفروشین

میترسم من اخه همین پس انداز زندگیمونه فردا لازم شه خیلی سخت فروش میره

خیلی سخته  اخرش باید زیر قیمت بفروشین من ۳سال طبقه ۴ بدون اسانسور بودم خیلی اذیت شدم تازه پل ...

دقیقا خودمم یه زمانی بخوام بشینم پسرم سی پی شدیده نمیتونم ببرمش

خوب شما که واسه پس انداز میخوایین بگیرین یه جا با وضعیت بهتر ولی با متراژ کمتر بخرین.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.