2777
2789
عنوان

کمک کمک

142 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید میخوام سیم کارتمو بسوزنم چیکار کنم ؟چیکار کنم که غیر فعال بشه و سیم کارت رو نگیره تو موبایل.؟

آذین بانو👰همسر محمد اقا👮و مامانی احمدرضا و امیرعباس💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو قسمت امنیت قفل وین کد سیمکارت چن بار اشتبا پین بزنی سیم کارت میسوزه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

اون قمست طلایی رو با ناخن بکش روش یا با یه چیز تیز بکش روش 

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

پین اشتباه بزنی قفل میکنع بعدم میشه بازش کنی

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 
ینی دیگه مسدود میشه؟

اره محکم بکش روش یه چیز تیز یا بکن زیرش که اون قسمت مثل المینیومیه یکم جدا شه