2777
2789

مخزنه رو دستش، بعد هر بار جارو میریزم تو یه پلاستیک میندازم تو سطل آشغال

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

طی یک حرکت انتحاری!یه کیسه زباله بزرگ برمیدارم کیسه رو میذارم توش باز میکنم کیسه رو آروم درکیسه زباله رو محکم میگیرم فقط تا مچ دستم توش باشه و تکون تکون میدم تا خالی شه

بعد آروم کیسه جارو رو میارم بیرون و میشورمش.😊

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نزدیک به پره یه کیسه زباله خالی بر میدارم تهکیسه جارو برقی را که زیپ داره باز میکنم و با اون دستم در کیسه زباله را محکم میگیرم وخوب توی حیاط یا قبلا توی بالکن میتکوندم البته با این روش خیلی کم گرد وخاک میاد بیرون بعد در کیسه را گره میکنم وتمام سالی یه بار عید تاعید میشورم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
وقتی نزدیک به پره یه کیسه زباله خالی بر میدارم تهکیسه جارو برقی را که زیپ داره باز میکنم و با اون دس ...

این روش کشفیِ منه😐😐😐😐😐

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
طی یک حرکت انتحاری!یه کیسه زباله بزرگ برمیدارم کیسه رو میذارم توش باز میکنم کیسه رو آروم درکیسه زبال ...

وااااای عاشقتمممم فک میکردم فقط من اینکارو میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
وااااای عاشقتمممم فک میکردم فقط من اینکارو میکنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلیم سخته ها😁

دستتو میاری بیرون ازبس خاکیه دلت میخواد بندازیش دور😂

من یه بار خونه مامان بزرگم نمیخواستم این کارو بکنم بردم توی حیاط و همونجور که پر بود آبو باز کردم توش😐واقعا نمیدونم اون لحظه به چی فکرکردم

فاجعه شدا

همه پرزا چسبیده بود باید با دست میکندم بعدم حیاط کثیف شد تو سرما مجبور شدم شلوارمو دربیارم تا خیس نشه و کل حیاطو شستم😐دیگه از اون روز به بعدم نرفتم خونشون😂😂

خیلیم سخته ها😁 دستتو میاری بیرون ازبس خاکیه دلت میخواد بندازیش دور😂 من یه بار خونه مامان بزرگم ن ...

خدانکشتت مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂

من ازکیسه ی جاروبرقی متنفرممم دوسالی میشه درنیوردم بشورم😂😂😂😂😂.میگم چرا جاروم انقد کم میکشه هااا😂😂😂 آخه 

حالم ازش بهم میخوره اشغاله عوضی همه جامو خاکی میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدانکشتت مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂 من ازکیسه ی جاروبرقی متنفرممم دوسالی میشه درنیوردم بشورم😂😂😂😂 ...

بندازش دور یکی دیگه بخر😁

والا با اینهمه زحمت ارزش نداره بخوای تمیزش کنی😐

بندازش دور یکی دیگه بخر😁 والا با اینهمه زحمت ارزش نداره بخوای تمیزش کنی😐

اره حتما اینکارو میکنم یبار شستمش آشغالاش ازش کنده نشد اعصابموخوردکرد همونجوری کردم دوباره توش😐😐

هردفعه بهش فک میکنم اعصابم خورد میشه😐😐دوس دارم باشوهرم دعواکنم..خخخخخ😂😂😂😂😑😑

اره حتما اینکارو میکنم یبار شستمش آشغالاش ازش کنده نشد اعصابموخوردکرد همونجوری کردم دوباره توش😐😐 ...

😁😁😁😁😁😁

من ریل کیسه رو در میارم بعد با یه دستم میکنم تو کیسه زباله با اونیکی دستم کیسه زباله رو سفت میگیرم و میچسبونم دور مچم که گرد و خاک بیرون نیاد. توی همون کیسه میتکونمش. بعدم کیسه جارو برقی رو میبرم میشورم. تنها جایی که گردو خاک میشه هون دستمه که داخل کیسه زباله برده بودمش