2777
2789
عنوان

گناهان زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست

سلام

جهت اطلاع بعضی از نکات اشاره شده گناه نیست.

دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام الان غیبت کردیا

عزیزم تا اونجایی که من میدونم وقتی طرف بشناسیم میشه غیبت ما که ایشون و اصلا نمیشناسیم .بهتره جایی که آشناست عنوان نکنن

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
اول کمشون کن کم کم بزار کنار .من غیبت و خیلی کمتر کردم انگار یکی میزنه تو دهنم . ولی بازم هست مخصوصا ...

چشم 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
عزیزم تا اونجایی که من میدونم وقتی طرف بشناسیم میشه غیبت ما که ایشون و اصلا نمیشناسیم .بهتره جایی که ...

غیبت پشت سر کسی حرف زدن پس چه فرقی میکنه طرف بشناسه یا نه

تیکرم شروع شد اما من باردار نشدم ...خدا 4 سال بس نیس؟!

سخن کسی را قطع کردن.  منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. لعن و نفرین. صحبت کردن بدون علم .راز خود را فاش کردن این نکات گناه نیست

دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین
سخن کسی را قطع کردن.  منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. لعن و نفرین. صحبت کردن بدون علم ...

تا اونجایی که من میدونم همه ی اینها گناهه . امام رضا میفرمایند اگر کسی سخن برادرش را قطع کند مانند این است که صورتش را چنگ زده باشد ‌این گناه نیست بی احترامی به طرف مقابل نیست؟؟؟لعن و نفرین هم که گناه واضحه .من خودم به کسب روزی با خواندن قران شک دارم 

لعن و نفرین در شیعه وجود داره. مثالش هم زیارت عاشورا

خواندن قران و نمار خواندن برای کسانی که نمی تونند هم طبق نظر  مراجع اشکال نداره.

در موارد غیبت یا تمسخر قطع کردن سخن  و عوض کردن بحث جایز هست

همه ی اینایی که من نوشتم کلی هستن و حتما جزییاتی دارن اکثرا رو دونه دونه سرچ کردم و واقعا گناه بودن . مطمئنا لعن و نفرین اگر به ناحق باشه گناهه اینا رو تیتر وار نوشتم تفسیر نمیکنم چون علمش و ندارم فقط تلنگریه که جلوی این زبان چند گرمی رو بگیریم

تشکر و سپاس به خاطر تاپیک. بنده هم نگفتم بد هست و فقط خواستم نکته ای بگم تا تفسیر نشه.  شاید اگه کلی گفته بشه یه سری مشکلات و بدعت ها پدید اید

تشکر و سپاس به خاطر تاپیک. بنده هم نگفتم بد هست و فقط خواستم نکته ای بگم تا تفسیر نشه.  شاید اگ ...

لطف کردید . نکته ای باشه استقبال میکنم