غیبت . سخن چینی. دروغ . دوزبانی . بهتان و افترا . افشاء اسرار مومن . دشنام . لعن و نفرین .طعن و شماتت .مسخره کردن .اظهار غضب . غنا . کثرت شوخی و خنده ..سوال عوام از امور مشکله .صحبت کردن بدون علم . جدال . دروغ بستن به خدا .منکر خدا شدن .غیر از خدا را پرستش کردن .کفران نعمت . از خدا شکایت کردن . اظهار ناامیدی از خدا .تکذیب آیات خدا .دروغ بستن به خدا . صحبت بی فایده . دشنام دادن به خدا . نسبت فرزند به خدا دادن . نسبت بیعدالتی به خدا .ادعای خدایی کردن .از خدا درخواست بیجا کردن .دعای خیر برای ستمگران. چون و چرا کردن در کار خدا .با دشمنان خدا اظهار دوستی کردن. منکر رسالت پیامبر شدن. پیامبر را ممنون خواندن .از سخن امام عیب گرفتن.برای ظهور امام زمان وقت تعیین کردن. ادعای امامت کردن. حلال خدا را حرام دانستن و برعکس. به ناحق شهادت دادن .مومن را خوار کردن .فاسق را عزیز شمردن.مومن را ترساندن. اظهار فقر و تنگدستی.راز خود را فاش کردن.به پدر و مادر اف گفتن .عیب جویی کردن .نسبت زنا به کسی دادن. خلافکار را تشویق کردن. لقب زشت دادن به دیگران. با نامحرم شوخی کردن .فال بد زدن. سخن کسی را قطع کردن. پیشگویی. وعده ی دروغ دادن. منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. امر سلاطین را امر خدا دانستن .در کیفیت خدا سخن گفتن .
دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سخن کسی را قطع کردن. منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. لعن و نفرین. صحبت کردن بدون علم .راز خود را فاش کردن این نکات گناه نیست
دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین
سخن کسی را قطع کردن. منت کشیدن .با خواندن قرآن کسب روزی کردن. لعن و نفرین. صحبت کردن بدون علم ...
تا اونجایی که من میدونم همه ی اینها گناهه . امام رضا میفرمایند اگر کسی سخن برادرش را قطع کند مانند این است که صورتش را چنگ زده باشد این گناه نیست بی احترامی به طرف مقابل نیست؟؟؟لعن و نفرین هم که گناه واضحه .من خودم به کسب روزی با خواندن قران شک دارم
لعن و نفرین در شیعه وجود داره. مثالش هم زیارت عاشورا
خواندن قران و نمار خواندن برای کسانی که نمی تونند هم طبق نظر مراجع اشکال نداره.
در موارد غیبت یا تمسخر قطع کردن سخن و عوض کردن بحث جایز هست
همه ی اینایی که من نوشتم کلی هستن و حتما جزییاتی دارن اکثرا رو دونه دونه سرچ کردم و واقعا گناه بودن . مطمئنا لعن و نفرین اگر به ناحق باشه گناهه اینا رو تیتر وار نوشتم تفسیر نمیکنم چون علمش و ندارم فقط تلنگریه که جلوی این زبان چند گرمی رو بگیریم
تشکر و سپاس به خاطر تاپیک. بنده هم نگفتم بد هست و فقط خواستم نکته ای بگم تا تفسیر نشه. شاید اگه کلی گفته بشه یه سری مشکلات و بدعت ها پدید اید