2777
2789
عنوان

آزمایش ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 8590 بازدید | 32 پست
اره اگر رابطه جنسی برقراربشه حتما بایدازمایش انجام بشه ولی حیف تا6ماه ازمایش نمی تونه نشون بده

بله ولی بخش های عفونی بیمارستان های دولتی به طور محرمانه براشون تشکیل  پرونده میدن و اگر پر خطر بوده باشه  شرایط یا در معرض آلودگی قرار گرفته باشند کمک میکنند که تست مثبت به ایدز تبدیل نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه تا دکتری که میشناسم،تو آزمایش قبل بارداری،hiv هم جک میکنن،چون خدای نکرده اگر مادری مبتلا باشه ا ...

چه خوب  و دلسوز .

البته امکان انتقال پیدا نکردن بیماری از مادر به جنین هست خوشبختانه 

واالا من از سونوی واژینال میترسم  درسته اون کاندومو عوض میکنن اما همش میگم اگه دکتر بی وجدان ب ...

تاکید  پروتکل های بهداشت اینه که  روکش های یک بار مصرف در حضور بیمار عوض بشه  مثل دندانپزشکی و سو و آرایشگاه حتا و ازینکه ازشون بخواهید مقابل خودتون تعویض کنند اصلا خجالت نکشید 

تاکید  پروتکل های بهداشت اینه که  روکش های یک بار مصرف در حضور بیمار عوض بشه  مثل دند ...

از قبل اماده میکنن بعد صدات میکنن اخه 

واقعا میترسم چون احتمالش خیلی زیاده حتی از رابطه جنسیم بدتره سونوی واژینال 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
از قبل اماده میکنن بعد صدات میکنن اخه  واقعا میترسم چون احتمالش خیلی زیاده حتی از رابطه جنسیم ...

بخوایید ازشون جز آموزششون هست این کار و این جز وسواس های خوبه 

واالا من از سونوی واژینال میترسم  درسته اون کاندومو عوض میکنن اما همش میگم اگه دکتر بی وجدان ب ...

مگه سونوی واژینال کاندوم میخواد؟؟؟

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
مگه سونوی واژینال کاندوم میخواد؟؟؟

اره دیگه اون لولرو که نمی شورن واسه هر کسی کاندوم یه بار مصرف میکشن روی لوله 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
خب چرا ازمایش ایدز؟

من هر از گاهی میرم میدم

ربطه به رابطه جنسی و اینا نداره

آرایشگاه میریم

تتو می کنیم

هزار تا راه دیگه

دندونپزشکیم خیلی تاثیر داره

اتفاقا آزمایشگاه پاستور همیشه میرم میگه بهترین کاره ادم مرتب چکاپ بشه

دوس دارم یه بار ازمایش بدم مثلا گاهی میترسم نکنه دندونپزشکی ارایشگاهی جایی گرفته باشم و خودم خبر ندا ...

الان همه مادرا تو بارداری میدن

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝