2777
2789

سلام دوستای گلم من بخاطریبوست بدی ک گرفتم ی دوهفته یه قرص آهن نمی‌خورم اگر بخورم یبوستم تشدید میشه،اززمانیکه ایزی ایرن میخورم بعد ک تموم شد ایرانی بهداشت میده میخورم بدترشدم آیا برا نینی ضرر داره نخورم،بعدش چ قرصی هست ک یبوست نگیرم ممنون میشم کمکم کنید،

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل آسانه ،شما باید حتما روغن زیتون خوب بگیری ومواظب تقلبی هاش باش باید مدام مصرف کنی با غذا باسالاد و هرطور طبعت می بره حتما  از ذرت پخته غافل مشو ،حتما برنج قهوه ای دوزیک بیار تو برنامه غذایی ات،

سوپ جو، 

حتما یبوستت رادرمان کن ،والا هم بدنت سمی میشه و هم اگر ادامه داشته باشه یبوستت ،درمعرض بواسیر وشقاق هم قرارمیگیری 

راه حل آسانه ،شما باید حتما روغن زیتون خوب بگیری ومواظب تقلبی هاش باش باید مدام مصرف کنی با غذا باسا ...

ممنون عزیزم روغن زیتون میگن چون مسهله بچم اسهال میشه فک کنم

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
ممنون عزیزم روغن زیتون میگن چون مسهله بچم اسهال میشه فک کنم

هرچی مصرف کنی باید به مقدار کمش باشه ،امتحان کن ببین بچه اسهال میشه یا نه ،یبوست مادر برای بچه هزاربار عواقبش خطرناک تراز اسهال بچه بخاطر روغن زیتون هست. 

کاهو هم خیلی خوبه ،یادم نبود

کمبود آهن در ابتدا روی نوزاد تاثیر نداره. چون آهن از ذخایر بدن شما برداشته میشه. ولی خودتون دچار کم خونی فقر آهن شدید میشین...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم