2777
2789
عنوان

وضعیت دندوناتون چطوره بیاید دلداری بدید..

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 40 پست
من يه دندون عقل نهفتم مونده،بايد برم جراحي كنم 😭 يكيو قبلا جراحي كردم،ديگه اين يكيو ميترسم برم

واااای منم همین طور.ماه قبل یکی رو کشیدم و یکی جراحی.اونقدر بعدش درد و ورم داشتم که برای جراحی بعدی میترسم😣

دو تا هم پوسیده دارم باید ترمیم بشه و یه عقل دیگه رو بکشم.

اینها به غیر از دو تا عصب کشب و ۱۲ تا دندون ترمیم شده دیگه است🤐

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فک نکنم کسی مثل من باشه به جز چند تای جلویی همه یه بار عصب کشی یا پر شده .۶ تا ش هم روکش😔😓😪

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
واااای منم همین طور.ماه قبل یکی رو کشیدم و یکی جراحی.اونقدر بعدش درد و ورم داشتم که برای جراحی بعدی ...

جراحي خيلي سخته واقعا،من كه تا يك هفته هيچ غذايي نتونستم بخورم.فقط ابميوه

جراحي خيلي سخته واقعا،من كه تا يك هفته هيچ غذايي نتونستم بخورم.فقط ابميوه

درک میکنم.من چون دندون عقل بالا بود و نهفته بود تا پلک چشمم و گوشم ورم کرد و لبم حتی کج شد.تا یه هفته غذا نخوردم.تا دو هفته دهنم با درد باز میشد.کلا زیر چشمم سیاه شد از گشنگی.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

از دندون نگید که داغ دلم تازه میشه...

تو شهر غریب با یه بچه....بچم پیش کسی واینمیسته برم دندونپزشکی......کلا دندون کرسی فک پایین،واسه غذا خوردن ندارم...هیچوقت شوهرمو نمیبخشم، پول هم  نداد،بچه روهم نگه نداشت...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕