2777
2789

مطمعن نیستم اما فک کنم ماهی دویست

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موسسه رویان چیکار میکنه ؟ مگه بند ناف بعدن ب دردمون میخوره ؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
شمارشو داري؟ يا اطلاع داري؟

نه من هنوز بچه ندارم ولی انشالله بعدنا میرم تو فکرش

تو اینترنت سرچ بزن پیدامیکنی دیگه

انواع کارای هنری انجام میدم  سفارشم قبول میکنم  اوووووف چه قیمتایی   
این موسسه رویان چیکار میکنه ؟ مگه بند ناف بعدن ب دردمون میخوره ؟

آره بعدنا خدایی نکرده زبونم لال بچه بیماریایی بگیره که نیاز به تعویض خون داشته باشه مثلا سرطان خون و این جور چیزا

به راحتی با سولای بند نافش درمان میشه

کسایی که بچه هاشون اینجور مشکلارو دارن اگه ی خواهر یا برادر داشته باشن که بندنافشو داشته باشه یا تازه ب دنیا بیاد راحت درمان میشن

در آینده ای نزدیک، نوزادان مبتلا به فلح مغزی با خون بند ناف درمان می شوند

استفاده از خون بند ناف برای عمل پیوند در صورتی امکان پذیر است که فرد گیرنده و دهنده خون بند ناف با هم خصوصیات ژنتیکی یکسانی داشته باشند. استفاده از خون بند ناف نوزاد برای والدین تا 50 درصد شانسموفقیت دارد و این در حالی است که برای خواهر و برادر این موفقیت به 25 درصد می رسد.

استفاده از خون بند ناف تنها برای درمان بیماران خونی مورد استفاده است. در کشورهای اروپایی از خون بند ناف برای بیمارانی که مبتلا به اختلال عصبی و فلج مغزی هستند، نیز استفاده می شود.

بر اساس استانداردهای جهانی یک خون بند ناف را می توان تا 20 سال در بانک خون نگهداری کرد، این در حالی است که امکان نگهداری خون بند ناف در 30 تا 35 سال هم امکان پذیر است..

ذخیره سازی خون بند ناف در کمتر از 24 ساعت باید انجام شود.

امروزه تحقیقات گسترده ای به منظور درمان بیماری ها و ضایعات عصبی، ترمیم بافت های آسیب دیده قلبی و استخوانی، ترمیم سوختگی ها و ضایعات پوستی، ترمیم لوزالمعده وترشح انسولین و ترمیم سایر بافت های آسیب دیده با استفاده از سلول های بنیادی مغز استخوان، خون بندناف و سایر سلول های بنیادی یک فرد بالغ درحال انجام است. ترمیم لوزالمعده و ترشح انسولین و ترمیم سایر بافت های آسیب دیده با استفاده از سلول های بنیادی مغز استخوان، خون بندناف و سایر سلول های بنیادی یک فرد بالغ درحال انجام است.

فهرستی از بیماری هایی که با استفاده از سلول های بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند به شرح زیر است:

- نقص ارثی پلاکتی:ترومبوسیتوپنی مادرزادی اختلالات

- بیماری های ارثی:سندروم لش نیهان، هیپوپلازی غضروف

- پلاسماسل:مولتی پل میلوما، لوسمی پلاسماسل

-اختلالات سلول های بنیادی: آپلاستیک، کم خونی فانکونی، هموگلوبینوری حمله ای شبانه (PNH)

- لوسمی حاد AML، ALL، لوسمی تمایز نیافته حاد لوسمی مزمن CML

- بیماری های نقص در تولید لنفوسیت ها:لنفوم غیرهوچکین، لنفوم هوچکین

- ناهنجاری های ارثی گلبولهای قرمز:بتا، تالاسمی ماژور، کم خونی سلولی داسی شکل

- اختلالات سیستم ایمنی مادرزادی:سندروم کاستمن، نقص چسبندگی لکوسیتی، سندروم دی جرج

- سایر بیماری ها:بیماری آلزایمر، دیابت، پارکینسون، صدمات نخاعی، سکته های قلبی و مغزی، بیماری های کبدی، دیستروفی عضلانی

در حال حاضر در کشورمان فقط بیماریهایی که منشاء خونی دارند از جمله تالاسمی ، سرطان خون و کم خونی ها با استفاده از سلول های بنیادی خون بند ناف قابل درمان هستند.