2777
2789

جاريم چند شب پيش برا بچش تولد گرفت منو دعوت نكرد با اينكه مشكلى باهاش نداشتم فقط براى خودشيرينى جلوى خواهرشوهرا منو نگفت، منم گفتم بچم دنيا اومد يه مهمونى ميگيرم اونو دعوت نميكنم، يكى از نى نى سايتى ها گفت قبلش به شوهرت بگو آمادگى داشته باشه كه قراره چكار كنى، منم گفتم شوهرم زياد پشتم نيست چون هميشه ميگه زشته زشته اين كارو ما نكنيم فلان نكنيم ازين حرفا...

ديشب به شوهرم گفتم ميخوام مهمونى بگيرم ولى فلانى رو دعوت نميكنم قبلش بهت گفتم كه بعدا نگى چرا هماهنگ نكردم باهات، بگيد چى گفت😳 

گفت كار خيلى خوبى ميكنى دعوتش نميكنى خودم براى همشون لاى نون داغ دارم🙂 مثل اينكه با مادرشم بحث كرده بود سر اين جريان گفته من نه خواهرى دارم نه برادرى، همونطور كه من و زنم غريبه ايم شماهام برام غريبه هستين...

مثل اينكه اين رفتارشون خيلى به شوهرم برخورده چون بد صحبت كرده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از ديشب خواهرشوهرام مادرشوهرم بهم زنگ زدن كارى چيزى دارى بيايم برات انجام بديم، من معمولى باهاشون حرف زدم

مثلا خواهرشوهرام تو نه ماه بارداريم كه بدترين دردارو كشيدم يكيشون كه فقط يكبار زنگ زده، دوتاى ديگه هم دو سه بار فقط زنگ زدن، حالا نزديك زايمانم كه شده تازه يادشون افتاده حال بپرسن

اسی الان از خوشحالی تو پوست خودت نمیگنجی نه؟

خدا این شادیا رو نصیب ماهم بکنه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خب الان شما خوشحالی که باهاشون دعوا کرده؟    

نبايد باشم؟ وقتى همه رفتن مهمونى عكس گرفتن گذاشتن پروفايلشون خوب شوهرمم ديده بهش برخورده كه اينقد غريبه تو خونوادش نبايد ناراحت بشه؟