2777
2789
عنوان

بیایین ی کار خوشکل

713 بازدید | 24 پست

سلام وقت بخیر همه مهربونا 

نزدیک شب یلداست .بعضیا که دارن و براشون مقدوره لطف کنن اندازه ۱یا ۲یا هرچند نفر در توانشون هست غذا اضافه درستت کنن. یا هندوانه . اجیل . شیرینی و هرچیز دیگه که میتونن حتی به اندازه ی نفر

تدارک ببینن و ببرن برای اونایی که سرچهارراه کار میکنن واقعا کار میکنن. ترجیحا بچه باشن

اگه اینکار میکنید و موافق هستید . لایک کنید ببینم چندنفر در این کار باحال سهیم میشن

مرسی مهربونا

شايد كردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من تو شهر کوچیک زندگی میکنم وبچه کار تو خیابون نمیبینم وگرنه خیلی دوست داشتم آفرین کار خیلی خوبیه 😍

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند روز پیش تاپیک زدم،یکی ب رو خودش نیاورد گلی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
منم چند روز پیش تاپیک زدم،یکی ب رو خودش نیاورد گلی

در مورد این موضوع

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
در مورد این موضوع

خدارو شکر دوستان تا الان ۱۲ نفر لایک کردن . 

اگر هرکدوم به یک بچه غذا بدن ۱۲تا بچه غذا گرم میخورن و خوشحال رو برای چند ثانیه یا چند دقیقه حس میکنن

خدارو شکر دوستان تا الان ۱۲ نفر لایک کردن .  اگر هرکدوم به یک بچه غذا بدن ۱۲تا بچه غذا گرم میخ ...

ان شاالله،خداروشکرررررر

اخه خیلی سخته توی تهران باید ۳ساعت. بگردیم تا پیداشون کنیم 

ماه پیش غذا نذری درست کردم ۳۰پرس براشون اینقدر گشتیم که شوهرم میگرنش عود کرد

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹