2777
2789
عنوان

مشورت

434 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها

یکی ازبستگان بنده بادختری دوسه ماهه نامزدن روزاول بابای دختره گفته سعی کن خونه بخری این بنده خداهم گفته چشم سعی خودمو میکنم.حالا هم دختره هم بابا میگن تا وقتی خونه نخری عقد بی عقد.این بنده خداهم مونده ادامه بده یانامزدیشو به هم بزنه چون واقعا براش سخته خریدن خونه ایناهم بدجوری تحت فشارگذاشتنش.لطفا  نظراتتونوبگید

هر کجا باشم غمت هست....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره بچه ها نظرمنم همینه خیلی دارن اذیتش میکنن،میگن بابات برات بخره بابای دختره میگه ما که برات کارت دعوت نفرستادیم بیای خواستگاری دخترمون

هر کجا باشم غمت هست....

همون  بهم بزنه بهتره الان زور بگن بعدنم همونن فقط میگن چیزی گفیم باید انجام بشه... من پسر خالم با یکی ازدواج کرد از اول دختره و خونوادش گفتن فلان چیز باید باشه اینم گف چشم و به هر قیمتی بود جور کرد الان دیگه بد عادت شدن هر چیزی می خوان باید به زور قرض هم شده مهیا کنه نشه تو خونشون واویلاس

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
همش هم میگن دختر ما وقت ازدواجش نبوده انگار که این بنده خدا زورشون کرده بوده که دخترشونو بدن هی منت ...

درست میگین واقعا توقعشون روز به روز بالاتر میره

هر کجا باشم غمت هست....
من که این بنده خدایی که شما میگید رو نمیشناطم ولی پسرا اینقدر پررو شدن که بهترین و گرون ترین جهاز رو ...

برعکس این بنده خدا اصلا جهازم نخواسته روز اول گفته هرچقدر در توانتون هس. پسر خوب وسالم وسر به راهی هم هس

هر کجا باشم غمت هست....