2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم نمیدونم چرا نمیتونم باورش کنم😭😭😭

نه عزیزم ترس چی اینقدررمنتظر بودی دارو خوردی تلاش کردی حالا باید نتیجه بده برو آزمایش بده الان منم خبر کن ایشالا بحق علی اصغر امام حسین مثبته گلم برادمنم دعا کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نه عزیزم ترس چی اینقدررمنتظر بودی دارو خوردی تلاش کردی حالا باید نتیجه بده برو آزمایش بده الان منم خ ...

حتماااا

ولی چون موعدم نشده

حالا نمیرم ازمایش صبر میکنم😭

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
حتماااا ولی چون موعدم نشده حالا نمیرم ازمایش صبر میکنم😭

برو بخدا خیالت راحت میشه استرس نداری منم اگه مثبت بشه درجا میرم چون ۱۴ تا ۱۶ روز بعد امپول پریود میشم الان برا من روز ۱۶ امپول هس ولی جرات ندارم بزنم 

برو بخدا خیالت راحت میشه استرس نداری منم اگه مثبت بشه درجا میرم چون ۱۴ تا ۱۶ روز بعد امپول پریود میش ...

اخه زود میری اذیت میکنن

هی تند تند میفرستن ازمایش

منم ک موعدم نشده

اخه زود میری اذیت میکنن هی تند تند میفرستن ازمایش منم ک موعدم نشده

نمیذنم گلم هر جور صلاح میدونی ولی برا ما ک امپول زدیم تخمک ازاد شده لقاح زود بوده نشون میده

خب فردا هم بزن اگه هاله داشت برو آز بده دیگ ان شاالله مثبته

امروزم زدم هاله داشت

اخه موعدم نشده

میترسم بتا بالا نرفته باشه و مشکوک باشه

میترسم هاله کاذب باشه😭😭

بی بی دیروزم و بعد از نهار زدم واسه همون فکر میکنم کاذبه😂😂😂 میگن تو جیش صبح هورمون بیشتری هست

عزیزم من اولین بی بی که زدم مثبت شد شب بود اگه مثبته روز و شب و ظهر و عصر نداره دیگه مثبته

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤