2777
2789
چهار سال پیش مادر شدم این اگه خدا بهم رحم کنه و بخواد دومیشه  

ان شالله ک هست عزیزم.توکلت ب خدا باشه

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
منفی فکر نکن من که دلم روشنه میگم تو بارداری بی بی بذار فرده بزن اگه پرنگتر شده حتما بارداری و بتات ...

بالاخره الان بی بی بزنم یا صبر کنم😭😭😭😭

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن فردا چون دیروز زدی باید 48 ساعت از اون بگذره که بتات دو برابر رفته باشه بالا 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

عزیزم منم مث شمام ۱۴ روز از امپول میگذره علائمت چیه ؟ شما بارداری خیالت راحت ۱۴ روز درسته مبارکه مامان شدنت برا منم دعا کن من ک اصلا بی بی چک نزدم از بس بدم میاد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
صبر کن فردا چون دیروز زدی باید 48 ساعت از اون بگذره که بتات دو برابر رفته باشه بالا

بی بی دیروزم و بعد از نهار زدم

واسه همون فکر میکنم کاذبه😂😂😂

میگن تو جیش صبح هورمون بیشتری هست

عزیزم منم مث شمام ۱۴ روز از امپول میگذره علائمت چیه ؟ شما بارداری خیالت راحت ۱۴ روز درسته مبارکه مام ...

خیلی سخته ان شاء الله یه زودی دامن همه منتظرا سبز بشع😍

امروز میشه ١٥ روز که امپول زدم

علائمم فقط بدن درد دارم

دمای بدنم بالا پایین میشه

یباریخ میزنم

یبار بدنم داغ میشه

دیگه نمیدونم واسه بارداریه

یا واسه چیز دیگست😂

من ۱۳ امپول زدم منم گهگاهی تخمدونام درد میکنه صورتم پر از جوش شده و گاهی ترشح زیاد سینه درد اینا خیلی کم ، شما چطور سینه درد ندارید ؟

من ۱۳ امپول زدم منم گهگاهی تخمدونام درد میکنه صورتم پر از جوش شده و گاهی ترشح زیاد سینه درد اینا خیل ...

ن سینه هام درد نمیکنه

ولی منم جوشششش زدم

اما جوشام ریز ریزن چرکی وقرمز نیستن

من ۱۳ امپول زدم منم گهگاهی تخمدونام درد میکنه صورتم پر از جوش شده و گاهی ترشح زیاد سینه درد اینا خیل ...

حالا نمیدونم کی بی بی چک بزنم

هرکس یه چیزی میگه😂😂

ن سینه هام درد نمیکنه ولی منم جوشششش زدم اما جوشام ریز ریزن چرکی وقرمز نیستن

اره برا منم ریز هست ولی رو گونه هام اینا زیاده ولی چرکی نیس قرمزم نیس وای خدا کنهومنم باردار باشم ، شما یا دوباره بی بی چک بزن یا آزمایش بده 

اره برا منم ریز هست ولی رو گونه هام اینا زیاده ولی چرکی نیس قرمزم نیس وای خدا کنهومنم باردار ب ...

منم رو گونه هام هست و پیشونی و دور سرم