2777
2789
ن دارو خوردم ٤-٥روز اینا مونده

دارو چی خوردی؟ اگه آمپول زدی بعد از 14 روز باشه بنظرم باردار باشی

اخه منم سه روز قبلش اینطوری شد من صبر کردم روز موعدم رفتم آز دادم 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابت درد نداره ک....اندازه چن ثانیه ی سوز کوچیک میزنه ب خوشحالی بعدش می ارزه

وای نگو من چهار بار ازمایش دادم درد نداشت ولی من بد رگم اصلا رگ ندارم بزور رگ پیدا میکنن  سوزن میزاره دوستم اون زیر پوست دنبال رگ میگرده حالا با این وضعیت چهار بار ازمایش دادم تمام دستام کبود شده حتی ا مچ دستم خون گرفتن  

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
دارو چی خوردی؟ اگه آمپول زدی بعد از 14 روز باشه بنظرم باردار باشی اخه منم سه روز قبلش اینطوری شد من ...

لتروزول خوردم

دیروز ١٤ مین روزی بود که امپول زده بودم

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
وای نگو من چهار بار ازمایش دادم درد نداشت ولی من بد رگم اصلا رگ ندارم بزور رگ پیدا میکنن  سوزن ...

عزیییزم...مامان شدن سختی هم داره دیگهه..ان شالله نینیت سالم و سلامت بیاد بغلت تا تلخی این دردا بشه شیرین ترین خاطره عمرت

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
لتروزول خوردم دیروز ١٤ مین روزی بود که امپول زده بودم

منم لتروزول خوردم همون ماه باردار شدم ولی آمپول نزدم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
منم لتروزول خوردم همون ماه باردار شدم ولی آمپول نزدم

ن من ماه قبل باردار نشدم

بی بی ماه قبلمم هاله داشت

واسه همون اینو نمیتونم قبول کنم😭😭😭😭😭

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
عزیییزم...مامان شدن سختی هم داره دیگهه..ان شالله نینیت سالم و سلامت بیاد بغلت تا تلخی این دردا بشه ش ...

چهار سال پیش مادر شدم این اگه خدا بهم رحم کنه و بخواد دومیشه  

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
ن من ماه قبل باردار نشدم بی بی ماه قبلمم هاله داشت واسه همون اینو نمیتونم قبول کنم😭😭😭😭😭

منفی فکر نکن من که دلم روشنه میگم تو بارداری بی بی بذار فرده بزن اگه پرنگتر شده حتما بارداری و بتات کم کم میره بالا

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤