سلام بچه ها من امروز روز موعدمبود و پری نشدم الان بی بی چک مدیکور زدم همیشه که منفی میشد هییییییچ خطی بجز خط اولی نمی افتاد انگار وایتکس ریخته باشن روش سفیده سفید الان یه هاله انداخته که حتی توی عکس هم معلوم نیست که بفرستم براتون با چشم غیر مسلح دیده نمیشه یعنی ممکنه؟اما بگم همون هاله در عرض دو دقیقه افتاد
ببخشید اینو میپرسم خیلی کار پیش پا افتاده ای ولی تاثیر گذار چن دقیقه بعد رابطه دراز میکشید ؟زود میری ...
نه نه ما خیلی عذر میخوام تا ۱۵ دقیقه همینجوری دراز میکشم البته این ماه زیاد رابطه نداشتیم در حد دو یا سه مرتبه اما در حوالی تخمک گذاری حتی کیت تخمک گذلری برام دو خط نشد همون موقع شوهرم گفت شاید حامله شدی و قبلا تخمک گذاری انجام شده برا همینه که کیت هنگ کرده اما در کل یکبارش بدون حرکت اونقد موندم که خوابم گرفته بود
بخدا عزیزم اگه میگفتی پیاده برو سیبری برام شدنی تر بود تا اینکه بگی بهش فکر نکن آخه مگه میشه؟مگه دار ...
عزیزدلم بارداری.من دوروز مونده بود پریود بشم بی بی چک رزدم.البته صبح زود چون ادرار غلیظ تره.خط انداخت.فردا بری آزمایش احتمالا نشون میده ولی به نظرم فردا صبح بی بی چک بزن.ببین سرگیجه،حالت تهوع،ویار،تنگی نفس،اینا نداری؟؟
عزیزدلم بارداری.من دوروز مونده بود پریود بشم بی بی چک رزدم.البته صبح زود چون ادرار غلیظ تره.خط انداخ ...
امشب یهو حس کردم یکی سرمو فشار داد بعدشم چشمام سیاهی رفت بعدشم الان حدود ۱۰ روزه یا سردمه یا گرممه اصلا حالت تعادل ندارم بیشتر گرممه و همش تب دارم یه جوری که حتی تب خالم زدم و خوابمم خیلی زیاد شده اصلا تا ولم میکنن میخوابم الانم تا ساعت ۱۰ شب خواب بودم کلا امروز پنج ساعت بیدلر نبودمبنظرت اینا میتونه علامت باشه؟ولی یه جیزی داره میکشه منو همش دلم میاد تو دهنم آخه دلم درد میکنه حس میکنم الانه که پریود شم فک کنم دارم پریود میشم😭😭😭😭