2777
2789
عنوان

هاله بسیااااااار کم رنگ بی بی چک بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس عزیزم

ببخشید اینو میپرسم خیلی کار پیش پا افتاده ای ولی تاثیر گذار چن دقیقه بعد رابطه دراز میکشید ؟زود میرید دستشویی؟

دلم بچه دوم میخواد ولی دغدغه ونگرانی زیاد دارم خدایا خودت همه چیزوoK کن
ببخشید اینو میپرسم خیلی کار پیش پا افتاده ای ولی تاثیر گذار چن دقیقه بعد رابطه دراز میکشید ؟زود میری ...

نه نه ما خیلی عذر میخوام تا ۱۵ دقیقه همینجوری دراز میکشم البته این ماه زیاد رابطه نداشتیم در حد دو یا سه مرتبه اما در حوالی تخمک گذاری حتی کیت تخمک گذلری برام دو خط نشد همون موقع شوهرم گفت شاید حامله شدی و قبلا تخمک گذاری انجام شده برا همینه که کیت هنگ کرده اما در کل یکبارش بدون حرکت اونقد موندم که خوابم گرفته بود 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
بخدا عزیزم اگه میگفتی پیاده برو سیبری برام شدنی تر بود تا اینکه بگی بهش فکر نکن آخه مگه میشه؟مگه دار ...

عزیزدلم بارداری.من دوروز مونده بود پریود بشم بی بی چک رزدم.البته صبح زود چون ادرار غلیظ تره.خط انداخت.فردا بری آزمایش احتمالا نشون میده ولی به نظرم فردا صبح بی بی چک بزن.ببین سرگیجه،حالت تهوع،ویار،تنگی نفس،اینا نداری؟؟

نه نه ما خیلی عذر میخوام تا ۱۵ دقیقه همینجوری دراز میکشم البته این ماه زیاد رابطه نداشتیم در حد دو ی ...

ربطی به اون نداره.دکترم اینو میگفت.از هزار تا اسپرم دو تا وارد رحم میشن که یکیش بارور میشه.ربطی نداره به اینکه نری دستشویی چون همش میریزه یا دراز بکشی

نه نه ما خیلی عذر میخوام تا ۱۵ دقیقه همینجوری دراز میکشم البته این ماه زیاد رابطه نداشتیم در حد دو ی ...

حالا اینبار پاتونو به حالت 180 درجه به سمت بالا بگیرین مثلا رو زمین بخوابین پاتونو رو دسته مبل بزارین 

دلم بچه دوم میخواد ولی دغدغه ونگرانی زیاد دارم خدایا خودت همه چیزوoK کن
عزیزدلم بارداری.من دوروز مونده بود پریود بشم بی بی چک رزدم.البته صبح زود چون ادرار غلیظ تره.خط انداخ ...

امشب یهو حس کردم یکی سرمو فشار داد بعدشم چشمام سیاهی رفت بعدشم الان حدود ۱۰ روزه یا سردمه یا گرممه اصلا حالت تعادل ندارم بیشتر گرممه و همش تب دارم یه جوری که حتی تب خالم زدم و خوابمم خیلی زیاد شده اصلا تا ولم میکنن میخوابم الانم تا ساعت ۱۰ شب خواب بودم کلا امروز پنج ساعت بیدلر نبودمبنظرت اینا میتونه علامت باشه؟ولی یه جیزی داره میکشه منو همش دلم میاد تو دهنم آخه دلم درد میکنه حس میکنم الانه که پریود شم فک کنم دارم پریود میشم😭😭😭😭

ربطی به اون نداره.دکترم اینو میگفت.از هزار تا اسپرم دو تا وارد رحم میشن که یکیش بارور میشه.ربطی ندار ...

ولی منم فکر میکنم بی تاثیر نیست عزیزم

امشب یهو حس کردم یکی سرمو فشار داد بعدشم چشمام سیاهی رفت بعدشم الان حدود ۱۰ روزه یا سردمه یا گرممه ا ...

اگه باردار باشی احتمالا دختره.منم تنبل شده بودم و همش میخوابیدم.اگه باردار بودی حتما حتما برو دعا کن چون میگی حس کردم سرمو فشار دادن شاید همزاد داشته باشی چون منم داشتم.اگه خدایی نکرده دعا نکنی بچه  سقط میشه.اگه فردا آز دادی یا بی بی چک گذاشتی مثبت بود حتما حتما تاپیک بزن خوشحال شیم