سلام،ما اواخر دوران عقد رو میگذرونیم،تا چند ماه دیگه عروسی میگیریم و میریم سر خونه و زندگی😄😄😄😄به نظرتون چه کارایی میشه تو این چند ماه انجام داد که دوران عقد رو جذاب و به یاد موندنی کنه شماها ماههای آخر چطور گذرونیدین که به یادموندنی بوده باشه براتون،پیشاپیش ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش بحالت. منم با سعیدم میخواستم ازدواج کنم.دو ماه پیش. نمیدونم چی شد. الان جدا شدیم بلاکم کرد. کلی ...
اره . عزیزم کلا محلش مده تا یه مدت. بذار دور بشین. دور شدن حل میکنه مسایل رو. حتما دلتنگ میشی و وسوسه که باهاش حرف بزنی اما مقاومت کن. یه هفته دو هفته. طول میکشه بعدش خودش از بلاک که خارجت می کنه هیچی باهات تماس میگیره. فقط تحمل کن این دو هفته رو. خودت رو سرگرم کن که نخای بری سراغش وگرنه این قهر و بلاک طولانی تر از دوهفته خواهد شد.
از اول عقد تا اخرش دعوا. خیلی مضخرف بود خیلی حالم از اون دوران بهم میخوره. خدارو شکر زودتر عروسی کردیم و تموم شد، خوشبحال اونایی که بهترین دورانشون عقد بوده. البته من بیشتر دعواهامم مقصرش همین پیام دادنا بود. چون نمیتونستیم منظور همو تو پیام برسونیم دعوا بالا میگرفت.