2777
2789
عنوان

درمان جابه جایی تاندون پا😢

10490 بازدید | 14 پست

خانما میدونین برای زودترخوب شدن جابه جایی تاندون پا چیکارکنم

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
من تاندون انگشت اشارم موقع عمل جابه جا شده بود دکترم پنج جلسه فیزیوتراپی تجویز کرد

واقعا😳😢

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوری شده؟

ورزش توی باشگاه بوده هرچند گفت اونجا دکترداشت گفته چنتا کارو انجام بده تاخوب بشه ولی میدونم خودش بفکرنیست شما میدونی چیکارکنم ؟تا خوب بشه

چرا اینطوری شده؟

میگه خیلی درد داره و پاشو نمیتونه تکون بده😢😢😢😢

ورم داره؟اصلا نباید فشار بیاره بهشون.باید بره دکتر شاید لازم باشه کچ بگیرن یا بیحسی بزنن.از کجا میدونی تاندونه

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
ورم داره؟اصلا نباید فشار بیاره بهشون.باید بره دکتر شاید لازم باشه کچ بگیرن یا بیحسی بزنن.از کجا میدو ...

خودش گفت دکترگفته تاندون جابه جا شده

@نوراهستم‍ 

سلام عزیزم خوبی ببخشید مزاحمت شدم دیدم تاپیک درمورد تاندون زانو زدی چنتا سوال میشه بپرسم ازت؟

جواب بدی محبت بزرگی میکنی بهم

شوهرم پنج روز پیش تاندون زانوش کشیدگی پیداکرده و دیشب گچ گرفتیم و روی زانوشه خیلی درد داره دکترش گفته استراحت کنه تا سه شنبه ولی دردش خیلی زیاده به حدی که نمیتونه یه ذره پاشو تکون بده بنظرتون طبیعیه اخه گفتم شاید تجربه دارین توروخدا میشه بگین چیکارکنم دردش کم بشه 

سلام 

خوبید؟ 

انشاءالله که شوهرتون خوب شده باشند و عیدتونم مبارک باشه 

من یکی از کاربرای تقریبا قدیمی نی نی سایتم

مجبورم کردن با اطلاعات فِیک بیام چون هی اذیت میشدم هم توسط یه عده از کاربرا هم توسط یه عده از فامیلا(هی‌یِر ایز ایران)

خیلی وقت پیش مزاحمتون شدم و یه لطف بسیار بزرگی در حقم کردین   

واقن سپاسگزارم💚💛💙❤️😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god