2777
2789
عنوان

میز یلداییم قشنگه ؟؟؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشخصه اشتباه تایپیه . همون صفحه اول گفتم 500اشتباه نوشتم 509

ببخشید.من ندیدم ک نوشتید اشتباست.واقعا فک کردم رقمش دلیل خاصی داره.واسم جالب بود🌷

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم میوه هارو با ظرفش بذار یخچال ژله هم همینطور...خراب میشن که

گذاشتم خانومی روشونم سلفون کشیدم فقط الان یه لحظه چیدم ببینم لحاف رو میز بندازم مثل کرسی قشنگ میشه یا نه 

میزت خوشگله..با چیزایی که میخوای اضافه کنی خوشگل ترم میشه.. امیدوارم سایه پدر مادرتون هییییییشه بال ...

ممنون عشقمممم. 500کم نیست عزیزم؟ 600هم هزینه مخلفات شده که ریخت به حسابم

یک سوال این چه رسمی؟ رفتین خونه خودتون کی براتون شب چله ای میاره؟

ما وقتی عقدیم داماد میاره وقتی ازدواج کردیم مادر عروس . 

البته واسه ما بعد ازدواج مادر عروس هر سال شب چله و چهارشنبه سوری میفرسته ولی سال اول مفصل با میوه و کیک و این چیزا از سال بعدش در حد 50-100و هندونه و احیل 

ما وقتی عقدیم داماد میاره وقتی ازدواج کردیم مادر عروس .  البته واسه ما بعد ازدواج مادر عروس هر ...

چه جالب ما رسم دوم نداریم این عکس هام مال شب چله عقدمه البته اینجا که عکس گرفتم هنوز داماد نیومده اجیل و کیک و چندتا چیز کمه گفتم عکسشو بزارم الهام بگیری

خداروشکر
چه جالب ما رسم دوم نداریم این عکس هام مال شب چله عقدمه البته اینجا که عکس گرفتم هنوز داماد نیومده اج ...

کو 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢