2777
2789

سلام خانوما قبلا تاپیک زده بودم که عقدم و بانامزدم مشکل داشتم خیلی خسیسه ما راهمون از همدیگه دوره من وقتی میرم خونشون چن روز میمونم یه روز تو خونشون شامپو نبود و گفتم بخره تا دوش بگیرم اما گفت تو درک نمیکنی من چی دارم یاندارم من کلی قرض دارم بعدشم اصلا هیچی نمیخره فقط تو مناسبت ها میخره حتی کرایه ماشینم نمیزاره تو جیبم هرچی نیاز داشته باشم با مادرش میفرسته و یه مقدار به مامانش پول میده که باهم با مامانش بریم بخریم خودش نمیخره کلی تا الان بی دلیل بهم تهمت زده که من با نامزد قبلیم در ارتباطم(ازدواج دومم هست قبلا عقد بودم طلاق گرفتم بخاطر یه سری مشکلات دست بزن داشت و همه چیو در مورد خودش دروغ گفته بود)و کلی تهمت های دیگه یه روز بهش گفتم یه شامپو نخریدیو با خودت یه بار بازارو اینجور جاها نبردی و الان چن ماهه هیچی برام نگرفتی چیزی نگفتم اما حداقل کاش وقتی اینجا مهمونم و بیرون میرم تو جیبم کرایه ماشین میزاشتی و یکم در این مورد بحثمون شد حتی میگم یه خوراکی بگیر میکه من پول ندارمو ازین حرفا بعدش رفته تا الان بینمون هربحثی شده و هردعوایی شده و تا الان من هرچی حرف زدم به خانوادش گفته و منو تهدید کرد که به خانوادم گفتم تا بیان با بابات صحبت کنن یه مدت قهر کردم گوشیمو خاموش کردم اصلا سراغمو نگرفت اصلاااا بعدش اومدن خانوادش خونمون باباش ادای خوابیدن منو در آورد و اصلا اشتباهات پسرشونو قبول نکردن پیش همه باباش دراز کشید گفت این اینجوری میخوابه بیحجابه درحالی که اصلا اونجوری نیست و مامانش گفت ما اون راه هایی که تو میری پیدا میریم نیازی به کرایه و ماشین نیست...الان باهاش حرف میزنم اما خیلی بی روحم اصلا نتونستم ببخشمشون  امروز بهم گفت فردا میام دنبالت بریم برا چله وسایل بخریم اخه ماها رسم داریم واسه عروس کادو لباس میخرن تو چله میبرن نمیدونم چیکار کنممممم قبلا بهم گفت دختر باید هرچی تو خونه باباش داره همونو بپوشه اصلا موندم چیکاررررر کنممممم تورو خدا راهنماییم کنین هرچی میشه میره تو خونه به خانوادش میگه خیلی خسته شدم یه راهی نشونم بدین

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

نظر خانوادت چیه؟

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوا از اونجا شروع میشه که میره به خانواده اش همه چی رومیگه دهن لق اون رفتار روترک کنه بعدا کارا به غلتک میوفته خودش حل میشه .مردا باید خودشون شکست بخورن تا بفهمن زن زندگی یه چیز دیگه اس با گفتن به لج میوفتن

خدایا شکرت 😍😍😘😘
ببخشید معذرت میخوام خیلی بد گفتم.  ولی یه لحظه دلم برات سوخت خیلی..

شما که یه غریبه این اینقدر حالتون بد شد ببینین من چی میکشم دارم نابود میشم نابوووود

خب عزیزم فعلا که نامزدی ازش توقع نداشته باش...اگه میبینی وضع مالیش خوب نیس خب توقعاتت رو بیار پایین بیشتر از حدش ازش انتظار نداشته باش. مثلا برای شب یلدا بزار هرچی که خودش دوست داره بخره،تا وقتی که زیر یه سقف برید

خیلی مشکل داره نامزدت.

خسیس بودنش میتونه برای خراب کردن ررابطه کافی باشه.

این که پای بقیه رو توی مسائلتون باز میکنه.

این که بی احترامی کرده.مسخره کردن و ... .

و دخالت هایی که دگران ببه خودش اججازه دادن به خاطر رفتار نامزدت.

و از همه بدتر شک و تهمت.

اینا هر کدومشون برای خونه خراب کردن بسه.

من یه پیشنهاد دارم اما قبلش بگو ببینم واقعا پول نداره که نمیده؟

و ایا کار میکنه؟

خیلی مشکل داره نامزدت. خسیس بودنش میتونه برای خراب کردن ررابطه کافی باشه. این که پای بقیه رو توی م ...

پول داره کار میکنه اما من اصلا نمیدونم درامدش چقدره یا چقدر پول داره اصلا به من نمیگه