2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه چاق

4910 بازدید | 25 پست

بچه ها من قدم ۱۶۴ و وزنم ۶۹ کیلوعه.خیلی چاق نیستم اما تپلم.نامزدمم هم هروقت که براش لباس قشنگ میپوشم بجای زیبایی لباسم میگه چاقی و لاغر کن و اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین.میخوام لاغر کنم که هم به چشم نامزدم بیام هم اعتماد بنفسم بره بالا.پیشنهاد لاغری دارین؟بنظرتون چقدر کم کنم خوبه.که صورتمم خراب نشه.ما تو دوران عقدیم

می دانم که روزهای خوبی در راه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه گروه لاغری خیلی فعال و پر انرژی هستم اونجا ۳۰ کیلو کم کردم ‌ . ادمیناشم واقعا نازنینن خیلی خیلی کمکم کردن .‌ بچه های سایت اکثرا دارن اونجا وزن کم میکنن عالیه . تو سایت واسه من همراه و همگام شدن خیلی سخت بود واسه همین از فرورین با این گروه ادامه دادم و برام مثل معجزه بود.برنامشون  یه رژیمه بر اساس اصول و سلامت بدن . اگه مایل بودید به ایدی یکی از ادمین هاش تو تل پی ام بدید تا عضوتون کنه  به هدف رسیدید منم دعا کنید . گروهشم فقط خانومانست و خیلی امنیتش بالاست .

ایدی مدیر :   shadi_dk

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو اونجا کم کردم راحت شدم خواهر .قبلش اینجا  با رژیم های ۲ به ۵ ، شوک های عجیب غریب و رژیم های غیر اصولی عضلاتم رو سوزوندم به جای چربی خودم رو بیچاره کردم . غیر اصولی جلو نرید . ایدی مدیرش رو میزارم بهش تو تل پی ام بدید ازش بخواید عضوتون کنه . فقط بگید از اینجا ایدی رو برداشتید  چون فقط خانوما هستن  امنیت گروهشون بالاست .

ایدی: shadi_dkk

چه پرو چقد مردا وقیح و لوس شدن بهش بگو مگه تو سیکس پک داری که به من  ایراد میگیری؟

خودش لاغره.خوب نمیخوام تفاوت سایز زیاد به چشم مردم بیاد که ازش گنده تر باشم

می دانم که روزهای خوبی در راه است