2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم ..؟ :(

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد اول.لابد دوس صمیمی بودن اعتماد خیلی خوبه تو رابطه متاسفانه کم پیدا میشه اینجورم فقد خودت اذیت ...

منم خیلی دوستای صمیمی از دوران دانشجویی داشتم ولی متاهلی با مجردی فرق نمیکنه؟ به نظرم من یه چارچوبی داره 

بستگی داره مدل جفتتون چجوری باشه،شما خودت دوست های پسر دور و برت نداری؟اگر نداری واسه همونه که حساسی چون عادت نداری به اینجور روابط

من و همسرم دورمون پر از دوست های دختر و پسر هست و هیچکدوم مشکلی نداریم با این مسئله چون از قبل اردواج هم همینطور بودیم و اینستای همو دسترسی داریم

الانم بعد از هفت سال خداروشکر تا حالا مشکلی نداشتیم 👍🏼

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
خونش حلاله حساس چیه من کلا بشدت مخالف این کارام😡حساسیتمم انقدر شدید بروز دادم کاملا رعایت میکنه

چجوری بروز دادی؟ منم خیلی بروز دادم تو یه سری موارد جواب داد ولی احساس میکنم عواقب خوبی نداشت

چجوری بروز دادی؟ منم خیلی بروز دادم تو یه سری موارد جواب داد ولی احساس میکنم عواقب خوبی نداشت

ناراحت شدم و مقابله به مثل کردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منم بودم گیر میدادم حق میدم، چرا با این انقد صمیمی باشه،توم اگه با یه پسر اینجوری بودی اون چیکار میک ...

قطعا دوست نداره من از اول ارتباطمو با دوست های پسرم که هم دانشگاهی اینا بودیم قطع کردم چون میدونم شرایطم فرق کرده

بستگی داره مدل جفتتون چجوری باشه،شما خودت دوست های پسر دور و برت نداری؟اگر نداری واسه همونه که حساسی ...

نه من ارتباطمو قطع کردم حتی اگر مسیج میدادن خیلی سرسنگین و رسمی

نمیدونم من اشتباه کردم که اینکارو کردم؟

دقیقا میگم چرا من اینکارو کردم همچین طرز فکری دارم ولی این اینجوری!

البته خودم خواستم دیگه

من هيچوقت فلسفه رمز اينستا رمز باقي شبكه هاي اجتماعي دادنو نفهميدم! ما فقط رمز گوشي همو ميدونيم كه د ...

ما اتفاقی رمزمونو داریم سر یه موضوعی

وگرنه اینجوری نبود که بگیم این رمز منه برو پیگیری کن

نه من ارتباطمو قطع کردم حتی اگر مسیج میدادن خیلی سرسنگین و رسمی نمیدونم من اشتباه کردم که اینکارو ک ...

خب پس این نشون میده شماها متاسفانه تو چند مورد مهم کلا تفاهم ندارین!امیدوارم به مشکل بر نخورین در آینده،و اگر من جای شما بودم حتما با همسرم با یک مشاور مشورت مبکردم

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی