2777
2789
عنوان

خانومایی که پلی کیستیک هستین لتروزول بهتره یا کلومفین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 63 پست
کی موعدته؟

۱۳ دی خدا کنه نشم یعنی میشه فکر کنم از عوارضه امپول باشه دیشب تخمدان راستم خیلی تیر میکشید امروز صبحم کلی تهوع داشتم انگار ادم مسموم شده باشه شکمم یجوریه

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ دی خدا کنه نشم یعنی میشه فکر کنم از عوارضه امپول باشه دیشب تخمدان راستم خیلی تیر میکشید امروز صبح ...

کلا من ۱۶روز بعد تزریق امپول پری شدم..پس هنو خیلی مونده تا موعدت اونا همه اثر امپول و قرصه منم داشتم درد...انشالله ک واست خوب بوده باشه و باردارشی

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻
پس این ماهم کلو بخورم؟ لتروزول نخورم؟

مگه شما سرخود دارو میخورید؟

حتما زیر نظر دکتر باشید وتغذیه تون رو هم کنترل کنید پیاده روی داشته باشید 

منم پلی کیستیک بودم این اخریا فقط با دارو پریود میشدم خداروشکر با دوتا دوره کلومیفن باردار شدم ولی از خیلی قبلش مصرف لبنیاتم خیلی کم کردم سرخ کردنی وشیرینیجات خیلی کم خوردم ،عرق فراسیون تقریبا مداوم روزی یبار مصرف داشتم،ترشیجات اصلا نخوردم،چای زنجفیل دارچین هم مرتب میخوردم

مگه شما سرخود دارو میخورید؟ حتما زیر نظر دکتر باشید وتغذیه تون رو هم کنترل کنید پیاده روی داشته باش ...

نه عزیزم هرماه میرم همین کلو رو میده این ماهم همونو مخواس بده ک خودم خریدم خوردم....رابطتت هرچند شب بود بعد پری از شب چند تا چند اقدام داشتی؟؟خوشبحالت فولی هات بارور شدن با اون کلومفین...من دوره اول فولی های خیلی خوب داشتم ماه دوم کوچیک بودن....این ماه دارم خیلی چیزای گرم میخورم انشالله جواب بگیرم...

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻