2777
2789
عنوان

بی محبتی پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 25 پست
ی مدت نباشی بهتره میگن دور باش پر نور باش ، هرچی دورتر باشی ازشون عزیزتری .

گفتم نرم عروسی داداشم ..شوهرم میگه ن برو باز اونا باخودشون فکرایی میکنن ..با اینکه من موقع مریضیا مامانم پیشش بودم هر روز یک دفه ابجیام نیومدن ..من چقدر تلاش کردم ابجیم از روستا بیاد شهر تا پیشرفت کنه اخ این زبون قطع میشد هیچوقت کاری نمیکردم ک بیاد

ی مدت دور باش شاید تاثیر گذاشت

امشب ک دستور دادن برم مواظب مادربزرگ باشم .همین دختر خالم بگو بتوچه ربطی داره که رفنی خانه بابای زن داداشم .بمون پیش مادربزرگت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم نرم عروسی داداشم ..شوهرم میگه ن برو باز اونا باخودشون فکرایی میکنن ..با اینکه من موقع مریضیا ما ...

🙄🙄🙄 هر فکری میخوان بکنن فدا سرت اصلا ن حرف مردم ن رفتارشون برات مهم نباشه فقط سعی کن حال روحی خودتو درمان کنی . در دوازه رو میشه بست دهن مردمو نمیشه بست.

تو که میگی ازدواج کردم پس چه دلیلی داره با خانوادت رفت و آمد کنی . هر کسی که باعث خراب شدن حال روحیت ...

نمیخواستم برم عروسی اما شوهرم میگه برو باز اونا خوشحالتر میشن نری ..گفت بگور همشون جوش نزن ناراحت نشو

🙄🙄🙄 هر فکری میخوان بکنن فدا سرت اصلا ن حرف مردم ن رفتارشون برات مهم نباشه فقط سعی کن حال روحی خود ...

من ب شوهرم گفتم فقط بخاطر خانواده شوهرم میرم عروسی چون من نباشم باز پیش اونا بد نشم خانواده بابام پیش اونا خراب نشن

نمیخواستم برم عروسی اما شوهرم میگه برو باز اونا خوشحالتر میشن نری ..گفت بگور همشون جوش نزن ناراحت نش ...

قتی خانوادت برات ارزش و اهمیتی قائل نیستن تو رو برا راه انداختن کارهاشون میخوان و احترامی برات قائل نیستن من رفتارت رو درک نمیکنم هرچقدر سعی میکنم حقیقت رو بهت نشون بدم حرف خودتو میزنی ، 😶

من باشم عوضشودرمیام اروم نمیشینم اون حالموبدکنه ب خوشیش برسه زندگیشوزهرمیکنم

ن من از خدا میترسم .من واگذارش کردم بخدا ..و گفتم هیچوقت حلالش نمیکنم حتی لحظه مرگم